Benyus Creative Commons License 1999.10.04 0 0 151
Sziasztok!

Estee! A cikkeket elkezdtem olvasgatni,van közte néhány érdekes is. Bár nyilatkozgatnak olyanok is, akik annak idején elég pocsékul végezték a dolgukat (lásd valamelyik előbbi szövegem)De nagyon érdekes, ha találsz még hasonlókat kérlek tedd közkincsé.
A gyulladásos vakcináról. Amennyiben ez az amire én gondolok egyenlőre teljes a bizonytalanság. Volt egy konferencia, ahol ez szóba került, hivatalosan kértük a bejegyzést és leírást stb. de eddig semmit sem kaptunk tőlük. Különben úgy gondolom, hogy azokban az esetekben, ahol a gyermektelenséget valamilyen idült gyulladás okozza, nyilvánvalóan használhat. Bár mint tudjuk ha ez egy régen fennáló gyulladásos folyamat már egy csomó más galibát is okozott odabent. Arról nem is beszélve, hogy az orvosnak az első labor vizsgálat után tudnia kell róla. Lejjebb már írtam arról, hogy az összes centrum eredményessége gyakorlatilag egyforma, független attól mit hirdetnek reklámként. Ezek alól számoomra érthetetlen módon az egyetemi klinikák a kivételek, tehát a DOTE, a POTE és a Baross utca.
Bátoritásul még annyit, hogy harcra fel, mert bizonyított tény, hogy ősszel jobb a sikeresség mint máskor, nem tudom miért, talán az orvosok és a párok is pihentebbek. Sok sikert mindenkinek!

Előzmény: Wayan (147)