Kei-Satu Creative Commons License 1999.10.02 0 0 45
Ez forradalom!

A Neo-Komintern ezennel kikialtja a Fuggetlen Katonai Gazdasagi CsoPortosulas (FKgP) hatalomatvete utan, hogy az Egykori Magyar Koztarsasag hivatalos allamformaja Anarchia! ("Eljen az anarchia!".-Jahn)(Le a burzsoaziaval!-Vladimir Iljics)(Ez Forradalom!-Kabir Bedi)(Ez az!-Musztafa Kemal Ataturk)(Aaaaaaaaaaa!-Nep)(Meghalt a cselszovo es eljen a kiraly!-korus (vezenyel: Herbert von Karajan))(Vivat Las Vegas!)(Erezd a ritmust es vedd at az utemet!)(Nyomulok a kocsiban es hallgatom a zenet. De akarhova megyek, kurva nagy a szemet!-Ganxsta Zolee)(Fegyverrogas es halalsikoly toltse be ezt az ejszakat, amikor a nagy dicsoseges neoMaonemzetkozepicocialistaliberalisdemokrata kommun leszamol a nep ellensegeivel!- Ho Shi Minh)(Vilag proletarjai, egyesuljetek!-ismeretlen plakat)(Forr a vilag bus tengere o magyar!-nemjuteszembedeidevalo)(Valoszinuleg reggelre logni fogunk.-Jaszi Oszkar)

Ez igazsagtalansag! Mocskos aljas ragalom! A szemelyi szabadsagjogok korlatozasa! Mitobb! A sarbatiprasa! Vissza Haynaut! Provizoriumot! Le a kormannyal! Arulok! Disznok! Kapitalista malacok! Kemek! Besugok! Satobbi!

Voros Csepel zugjon a hangod! Vaci ut felelj neki! Zug a Volga/Heej nyuh nyam! Koszonjuk Neked Rakosi Elvtars! Taaatatataata! Mint a mokus fenn a fan, az uttoro oly vidam! ...hmmmhmhmmhmm es burzsoak (erre nem emlexem)! Ez hazaarulas! Agrarkonjukturha! Miazannyaurisenit! Te sotetben bujkalo! Te ellenforradalmar! Reszkess! Meg kulonben is. Meg tudnek egy-ket dolgot irni, de nem teszem!

:) (Egyébként jól vagyok.)

Szóval tényleg bűzlik itt valami. Én egyébként úgy tudom, hogy a nem M$ kategóriájú fejlesztőknek qrvára elegük van a kiadóikból. Egyre inkább szükségtelenné válik a létük. Élősködők.
De amíg politikusok vannak, addig korrupció is van, csalás is van, árulás is van, meg jogállam is. Főleg az utolsó. (Nem vagyok anarchista.)

Szerintem egy dologt tehetünk (ezért lehet, hogy itt helyben kivégeznek): beletörődünk. Akkor kellett volna ugatniuk a hatóságoknak, amikor elkezdtek a billgétszék kicsúszni a garázsajtón. Most már túl erősek ahhoz, hogy lehessen tenni ellenük valamit. Bárkit megvehetnek, bárkit elintézhetnek. Mi a különbség a maffia és mondjuk az MS között? Az utóbbi nyíltan csinálja.