Leslie07 Creative Commons License 2021.01.07 -1 0 175822

ALVÓBAN EGYEDÜL AZ ŐRTORONY RÉSZVÉNYTÁRSASÁG VOLT AZ  A SZERVEZET,AKIT JÉZUS AZ ÁLLÍTÓLAGOS 1919-BEN TETT FÖLDI TITKOS LÁTOGATÁSA KAPCSÁN RENDBEN TALÁLT HOGY ÖSSZES JAVAI FÖLÉ HELYEZZE A SZERVEZET VEZETŐIT?

 

 


Közvetlenül két évvel az állítólagos látogatás előtt ezt írja magáról a szervezet:

 

A Mindenható Isten és a Szentszellem adjon nektek józan ítélőképességet döntésetekhez!

Az Őrtorony Társulat nem egy nyilvános imádatnak helyt adó vallási társaság, mint egy egyház, hanem egy üzleti vállalkozás..."


http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=151981890&t=9003631

 

http://watchtowerdocuments.org/documents/1917_Facts_For_Shareholders.pdf

 

Russell halála előtt így nyilatkozott a szervezetben uralkodó állapotokról:

 

"Évekkel ezen incidensek előtt, 1916-ban, Russell testvér mély aggodalommal írta: „Néhány osztályban szörnyű állapotok uralkodnak a választáskor. Az egyház szolgái kísérletet tesznek, hogy uralkodók, diktátorok legyenek — néha az összejövetel elnöklői címének birtoklása is azzal a nyilvánvaló céllal történik, hogy értésül adják: őket és legjobb barátaikat válasszák meg véneknek és diakónusoknak . . . Némelyek titokban megpróbálják kihasználni az osztályt, amikor olyan időre teszik a választást, ami különösen kedvező nekik és barátaiknak. Mások igyekeznek összecsődíteni az összejövetelre a barátaikat, bizonyos fokig idegeneket hozva el, akiknek nem áll szándékukban, hogy rendszeresen jelen legyenek az osztályban, hanem pusztán barátságból jönnek el, hogy valamelyik barátjukra szavazzanak.”

 

Jehova Tanúi — Isten Királyságának hirdetői 207–209. o

 

Russell halála után a szervezet új elnöke Russell imádatára buzdított.

 

Őrtorony 1916. December 1. szám 377. oldal angolban:
"Charles Taze Russell, téged az Úr koronázott királlyá, és neved ismert lesz az emberek előtt örök korokon át, ellenségeid pedig el fognak jönni, hogy lábaidnál imádjanak téged.

 

https://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=153974341&t=9003631

 

Az állítólagos látogatás idején az artemiszőrtornya-sátánjehovája szervezet akkori elnöke Rutherford és társai 

köztörvényes bűntett miatt épp börtönbüntetésüket töltötték le.

 

Nem utalnak a börtön nyílvántartásai arra, hogy Jézus személyesen meglátogatta volna a szervezet vezetőit a börtönben.

 

Vagyis semmi bizonyíték nincs arra, hogy Jézus kinevezte volna hű és bölcs szolgáivá a részvénytársaság elnökét ill. igazgatótanácsát.

 

Ebben a kérdésben megtévesztik jehova papjai a tanúkat. Immár 102 éve hazudnak nekik.

 

Ettől függetlenülmegszeretném veled osztani azt a jó hírt, hogy amíg megszerkeszettem ezt a kommentemet és beírtam legalább 2790 jehova tanúja hagyta el az artemiszőrtornya-sátánjehovája szuervezetet.

 

Dicsőség érte a Mindenható Istennek a Khrisztosznak!

 

Én a magam részéről Pál apostol tanácsát tudom nektek közvetíteni:

 

2.Korint. 6:11A mi szánk megnyílt ti néktek, korinthusiak, a mi szívünk kitárult.12Nem mi bennünk vagytok szorosságban, hanem szorosságban vagytok a ti szívetekben.13Viszonzásul (mint gyermekeimnek szólok) tárjátok ki ti is szíveteket.14Ne legyetek hitetlenekkel felemás igában; mert mi szövetsége van igazságnak és hamisságnak? vagy mi közössége a világosságnak a sötétséggel?15És mi egyezsége Krisztusnak Béliállal? vagy mi köze hívőnek hitetlenhez?16Vagy mi egyezése Isten templomának bálványokkal? Mert ti az élő Istennek temploma vagytok, amint az Isten mondotta: Lakozom bennök és közöttük járok; és leszek nékik Istenök, és ők én népem lesznek.17Annakokáért menjetek ki közülök, és szakadjatok el, azt mondja az Úr, és tisztátalant ne illessetek; és én magamhoz fogadlak titeket,18És leszek néktek Atyátok, és ti lesztek fiaimmá, és leányaimmá, azt mondja a mindenható Úr.

 

FUSSATOK! FUSSATOK!  ÉN URAM, ÉN ISTENEM ÚR KHRISZTOSZ , KÉRLEK SZABADÍTSD KI ŐKET.

 

ÚGY LEGYEN.