Dr.W.Gy. Creative Commons License 1999.09.07 0 0 40
Calista, Zsuzsa és a többiek!
Valóban nem kell engem győzködni. Hangsúlyozom: ÖRÜLÖK annak, ha a lányoknak nincs benne gusztustalan (általában nem szokott lenni, szeretik szétkenni rajtam vagy magukon -én ezt nem szeretem- de csak kb. a lányok fele nyeli le. Olyan is volt, aki csak a kedvemért tete meg és gyorsan elneylete, hogy hamar túllegyen rajta).
Szóval, én nem sezretem se az állagát, sem a szagát. Utálom feltakarítani zsebkendővel, ha úgy adódik. Ez VALÓBAN ellentmondásabn áll azzal, hogy imádom, ha a nők lenyelik. DE NEM KÖVETELEM MEG ÉS NEM VÁROM EL! Szeretem, és jó úgy nekem, de SOHA nem kértem. Mindig megkérdezem a nőtöl, hogy ő mit gondol, hova szabad élvezni? Szereti-e ha a szájába vagy sem? Ha nem, hát nem.
Azt viszont nem értem, mi köze ennek az elengedéshez és a kimaradáshoz a jóból? Nem maradok ki semmi jóból, mert amibál kiamradok az nekem nem jó. Én tökéletesen elvagyok a heteroszexuális kapcsolataimban, nem igénylem se a saját se másik férfi spermáját kóstolnom, kenegetnem, szagolgatnom.
A pohár víz meg nagyon jó módszer, próbáld ki :-)
Ami a női nemi szerv szagát illeti, igenis van. Van akinek erősebb, van akinek gyengébb. Csak is a friss, tiszta, ápolt nőt viselem el, és részemről is természtes, hogy a szex előtt fürdök, és ha szétkente rajtam, akkor utána is :-) De ha nem, a farkamat akkor is lemosm utána szapapnos vízzel, hogy ne legyek büdös utána egész nap vagy reggelre. Nem tudom mi a rossz ebben.