aranyviktor Creative Commons License 1999.08.26 0 0 71
Kedves Nemo!

Köszönöm hozzászólásod, mert bíráltál, de építő jelleggel, nem minősítésekből, hanem érvekkel alátámasztott véleményekből állt össze.
Ott éveszted el velem kapcsolatban, hogy Mária "párti"-nak hiszel. Nem vagyok sem "rajongója" Máriának, sem Mária ellenes nem vagyok. Magamat is érdekel, hogy kitisztázzam, helyessé teszem viszonyulásomat Jézus földi édesanyjához. Ebben szeretettel lehet segíteni, durvasággal nem. Mária több volt, mint egy zsidó asszony, ez senki sem vitathatja el, de az Istenanya kitétel, amit pont ma olvastam, és egy másik topicban hozni fogok, nekem is meredeknek tűnt. helytelen Jézus és közénk llítani Máriát! Ezzel is egyetértek. Hogy Mária nem szólhatna az emberekhez? Idézhetném, amit én kaptam a Bibliai idézetek megkérdőjelezésével kapcsolatban: "Hogy mered Istent kérdőre vonni?"
De, ahogy én sem fogadtm el ezt a "csúsztatást", igyekszem én sem csúsztatni. Azt javaslom, hogy lényegi dolgokat vizsgáljunk ebben a "kinyilatkoztatásban", vannak e olyanok, melyek, Jézzus lényegi tanításának ellentmodanak. ne formaságokra hajtsunk, hogy miért szerepel a meditáció szó, hanem az egész lelkiségét vizsgáljuk meg,és a szívünkkel, ne az eszünkkel!

MÁS ÉLETEK
József a tudás, fény és bölcsesség más templomaiban is tanult, azért, hogy lelkét felkészítse ezen a területen. Itt nincs idő vagy tér, ezért mi nem rendlelkezünk az idő fogalmával, mint ti a Földön.
A következő életemet apácaként éltem a középkorban. Segítettem a Jótékony Nővérek Rendjét megalapítani, akik betegek gondozásával foglalkoztak. Abban az időben a betegeket otthonaikban gondozták, de mivel sokan haltak meg pestisben, volt, akinek senkije sem maradt, aki gondját viselte volna. Ezeket a betegeket egy nagy parókiára vittem, ahol néhány apáca egymást váltva ételt és levest készített nekik, lemosta és megitatta őket. A fehérneműket is ki kellett mosni, pedig csak az étel és a víz beszerzése is igen sok munkába került. Életemet e célnak szenteltem. Magam sem éltem sokáig. Én is megbetegedtem és hamarosan visszatértem igazi otthonunkba, de a munkám célt adott az egyháznak. Számos helyen a betegellátás az egyháznak köszönhetően vált elérhetővé.
Egy másik életemben apácaként tértem vissza és Assisi Szent Ferenc követőjévé váltam. Nagyon kedves és rendkívül együtt érző ember volt. Derűje mindenkit megérintett, és azzal, ahogyan a teljes életet szerette, sokakat megihletett és megihlet még ma is.
Egy másik korban Józseffel együtt, nővérekként tértünk vissza és szolgálatunkban igen közeli barátok voltunk, de József nem szeretett nőként élni, és azóta csak férfiként tért vissza. Abban az életünkben ismeretlenek voltunk, és egyszerűen csak igyekeztünk szolgálni az emberiséget. Szívünkben miniig ott volt a jézusi tanítás, mely szerint éltünk és melyet másoknak átadtunk.
Egy másik korban gyógyítóként dolgoztam Indiában és faluról falura járva gondoztam a betegeket. Ennek az országnak a lakói nagyon vallásos emberek, és mégis ma már sokan vannak, akik semmit nem tudnak a szellemi életről. Paradox látni a két szélsőséget egyazon kultúrán belül, a legspirituálisabb és a legkevésbé spirituális embereket. Minden faluban kedvesen fogadtak és mindenhol marasztaltak. Ritkán történt meg, hogy az esős évszakokban a földeken vagy a szabad ég alatt aludjam. Időm javarészét a szentek körében töltöttem és tanultam. Nekik is átadtam Jézus tanításait, de ők már ismerték ezeket az elveket. Szerettem ezekkel a tanult emberekkel a lélek útjairól beszélni.
Indiában számos régi írás található, amelyek mély bölcsességeket tartalmaznak, és amelyek az őskorból hagyományozódtak az emberekre. Ezen a kontinensen mindig nagyon sok betegség pusztított, és ez szomorú, de aztán rájövünk, hogy számos lélek azért választotta a nehéz körülményeket, hogy szellemben előrehaladjanak és megtanulják saját spirituális feladatukat. Siralmas helyzetben vannak ezek az emberek, akik oly sokáig hittek a reinkarnációban. Egyszerűen átadták magukat sorsuknak és meg sem próbálják kivenni részüket az életből. A mai indiai társadalomban nem értik meg azt, hogy mind materiálisan, mind szellemileg lehet előrehaladás, hogy ez mind benne van Isten tervében, és nem kell egyiket a másik javára föladni. Ez a "vagy-vagy" magatartás nem része az Egyetemes Tervnek.
József egyik életében szerzetes volt a spanyoloknál, akik éppen abban az időben mentek az Újvilágba, hogy a pogányoknak elvigyék a megváltást. Az egyház hibája volt azt gondolni, hogy ezek az emberek nem ugyanazt az Istent imádják. De mivel nem beszélték az indiánok nyelvét és kultúrájukat is szokatlannak találták, az egyház azt hitte, hogy azok az emberek semmit sem tudnak Istenről. Ma már lélekben tudjuk, hogy minden ember őszintén az Egy Istent, a Teremtőt keresi.
József nemcsak megértést, hanem vigasztalást is hozott ezeknek az embereknek, mivel az indiánokat teljesen kihasználták. Ez volt József életében az az alkalom, amikor megtanulta a türelmet és tökéletesítette ezt a képességét. Az óceánon átvezető utazás fárasztó volt, és ez számos lehetőséget adott Józsefnek arra, hogy a türelmességet gyakorolja. Az, hogy az indiánokkal kezdetben képtelen volt beszélni vagy őket megérteni, egy másik lehetőséget jelentett. De mindvégig azt tapasztalta, hogy ezek az emberek bölcsek és intelligensek, és jelentős szerepe volt abban, hogy szokásaikat beépítsék az egyház hitrendszerébe.
Amint látjátok, mindannyian több életet éltünk meg, és visszatértünk a Földre, hogy szellemi gyakorlatokat végezzünk ebben a háromdimenziós világban. Mindannyiunknak megadatott az a lehetőség, hogy megtisztítsuk lelkünket és szellemünket. Ezeken az élettapasztalatokon múlik, hogy valaki előrehalad vagy visszafejlődik. Utatok Istenhez közel vagy Tőle nagyon távolra vezethetnek. Ez a ti esélyetek és a ti döntésetek.
Azt szeretném, ha minden ember imádkozna, ha felebarátjához segítséggel és megértéssel fordulna. Csak imáitokon keresztül segíthettek az egész világnak. Minden élet egy gyakorlat arra, hogy lelkünket megtisztítsuk, fényessé tegyük. Tanuljatok meg mindent, amit csak lehet és imátokban, meditációtokban minden nap éljétek meg Isten jelenlétét.
4. A SZERETET
Miközben Annienek küldte üzenetét, Mária megjegyezte, hogy az angol anyanyelvűek nem értik pontosan a szeretet lényegét és fontosságát és azt, ahogyan az minden tettünket befolyásolja. Ez furcsának tűnhet, de az angolban csak egyetlen szó van a szeretet kifejezésére, míg annak megjelölésére az ókori görögök két szót használtak. Ez a két szó "erósz" és "agapé ". Az. alábbiakban Mária magyarázata következik a szeretetről.
A szeretet tág fogalom, melyet a nyelvetek mindössze egy szóba sűrít. A szeretetnek sok oldala van. Létezik néhány olyan szó, mint például tisztelet, rokonszenv, barátság, odaadás, de egyik sem fejezi ki a szeretet különböző formáit.

AZ ÁLTALÁNOS .SZERETET
Az általános szeretet magában foglalja a barátságot, a tiszteletet és a kedvességet. Ez a szeretet minden élőlény, a növények, a természet és emberelt iránti barátságot és tiszteletet jelenti. Tiszteletet minden élő iránt, az élő és lélegző életerő iránt, amely mindent életre kelt. Felebarátaitok, a Földön élő és lélegző minden teremtett forma tiszteletét jelenti. A szeretetnek ez a formája nélkülözhetetlen ahhoz, hogy a Földön magatokról és másokról képet alkothassatok.
Az általános szeretet az életnek és az egész világnak az értékelését jelenti. A házasságban vagy bármilyen más kapcsolatban is szükséges az általános tisztelet és megbecsülés ahhoz, hogy valamilyen kapcsolat létrejöjjön. Akiből az általános szeretet hiányzik, nem képes arra, hogy magát elkötelezze vagy másokat tiszteljen, és a kapcsolatai is kudarcra lesznek ítélve. Ez adja minden barátság melegségét és a jóérzést a világnak.
Az általános szeretet a bajtársiasságot jelenti olyan helyzetekben, amikor többeknek együtt kell élniük egy ideig, például egy iskolában vagy a munkahelyen.
Ezt a szeretetet érzitek egy szép park vagy saját otthonotok iránt; ez az a melegség, amely elönt bennünket egy szép vagy ismerős hely láttán; ez az, amit a lelkedben érzel, amikor hosszú távollét után hazatérsz otthonodba. Ez az a melegség, melyet gyermekkorotokban akkor éreztetek, amikor szüleitek megöleltek.
Az általános szeretet világotok elengedhetetlen tartozéka. A növények általa nőnek és virágoznak, az állatok megszelídülnek, az otthon pedig mennyországgá válik, ahogyan mindig is akartátok. Ennek a szeretetnek a gyakorlása teszi a kapcsolatokat szilárddá, a házasság viharai ideje alatt is. Ez a szeretet tart össze családotokkal nagy távolságok ellenére, hosszú időn keresztül.

MEGBECSÜLÉS
Mára sokan elfelejtették a kis dolgokat értékelni. Az egyszerű és hétköznapi dolgok is lehetnek gyönyörűek és hasznosak, ha kellőképpen értékeljük őket. Ahhoz, hogy életetek szeretettel és megbecsüléssel teljen meg, előbb helyet kell számukra csinálnotok a szívetekben.
Az általános szeretet azt mondja, hogy ti jó és csodálatos világ vagytok, és, hogy én egy nagyszerű teremtmény vagyok. Szeretem magamat, szeretem a képességeimet, szeretem saját világomat. Ez már megbecsülés. Becsüld meg a tested, hibáitól függetlenül. Becsüld meg az otthonodat. Talán az ajtónak éppen javításra van szüksége vagy az ablakkeret már megöregedett - becsüld meg otthonodat azzal, hogy szereted. Hogyan szeressél? Még az élettelen tárgyaknak, a házadnak vagy a székednek is szüksége van megbecsülésre. Az élettelen tárgyak sokkal jobban szolgálnak, ha megbecsülés veszi körül őket.
Gondolj néha a tárgyaidra, például az autódra és mutasd ki megbecsülésedet azzal, hogy foglalkozol vele. Gondolatban beszélj a tárgyakhoz. Beszélj a testedhez, pontosan és jól fog működni. A szeretet testedet és lelkedet egyaránt gyógyítja.
A test egy csodálatos gépezet. Képessé tesz a beszédre, arra, hogy halljátok. lássátok, szagoljátok és tapintsátok a bennetek körülvevő világot. Ezáltal tapasztaljuk a körülöttünk levő világot. Figyeld meg elméd nagyságát. amely képes gondolatokat felfogni, továbbgondolni és azokat magad és környezeted hasznára fordítani. Figyeld a mozgást, melyet tested ad neked. A képességet, mellyel egyik helyről a másikra mehetsz. Nézz szemeddel családodra és a világ szépségére. Érezd szívedben a melegséget és a szeretetet, melyet az élőlények ébresztenek benne. Így kell testedet megbecsülnöd. Ne tagadd meg, és ne becsüld le a testedet. Fordulj szeretettel a testedhez és értékeld azt az életet, amely ma benne van.
Értékeld a családodat, gyógyítsd meg sebeiket, melyeket durva szavak vagy a mások iránti közöny okoztak. Becsüld meg családod minden tagjának a tehetségét ahhoz, hogy Isten adta képességeik kiteljesedjenek.
Az általános szeretet lehűti a forró fejeket, békét hoz a családotokba és a világba. Az általános szeretet másokon való segítségre késztet bennünket. Téged is csak akkor segítenek. ha másokon segítesz. Imádkozz minden emberért, és becsülj mindenkit. Minden ember kivételes és egyedi ezen a világon - ez Isten ajándéka minden ember számira. Senki sem szeretne egy másik ember másolata lenni.
Komolyan gondolkodj el ezen. Mennyire unalmas lenne ez a világ, ha mindannyian egyformák lennénk, ha mindannyian ugyanazt gondolnánk. Mennyire komor és sivár lenne egy ilyen világ. Az erdőben egyforma fák nőnének, kiszorítva a virágokat, a páfrányokat. Hogyan lehetne ilyen körülmények között bármilyen különbözőség vagy sokszínűség? Nem fáradnátok bele abba, hogy folyton-folyvást saját gondolataitokat és szavaitokat hallanátok?
Mi történne. ha csak verebek léteznének? Sohasem láthatnátok egy vörös színű madarat vagy egy színes tollú papagájt?
Élvezzétek az évszakok váltakozását, mert minden változással új színek, új képek és díszletek jelennek meg. Tudnád a hideget a meleg nélkül értékelni? Tudnád az esőt a száraz időszak hiányában értékelni? Hogyan tudhatnád élvezni a napot a sötétség nélkül? Minden évszak, az életed minden része szép és csodálatos - akár az éjszakai égbolt, tele csillagokkal, hogy gyönyörködhess benne.
A barátok és munkatársak között kialakult szeretet is a megbecsülés általános szeretetéből fakad, az egymás iránti tiszteletből. Nagyon egyhangú lenne egyfolytában saját hasonmásaitokkal tölteni az időtöket. A sokféleség, a természet és az emberek közötti különbözőség teszi az életet érdekessé. A szeretet feloldja a munkatársak és családtagok közötti nehéz helyzeteket. Az általános szeretet, mint egymás értékelése és megbecsülése nemcsak a testet, hanem a kapcsolatokat is gyógyítja.
Szomszédod megbecsülése, lakjon a szomszédos házban, más országban vagy bolygón, szükséges a túlélés biztosításához. Találd meg ellenségedben a közös érdeklődést, a közös nevezőt. Mivel minden ember Isten teremtménye, kell lennie olyan pontoknak, amelyek közösek bennetek, ez a természet legalapvetőbb sajátossága. Ha egy teremtményt széttörünk, a legalapvetőbb összetevőjeként Isten Lelkét fogjuk megtalálni. Mi mind egyek vagyunk, mert Isten is egy. Mindannyiunkat egy Teremtő alkotott. Ha ez az egyetlen módja annak, hogy másokat meg tudj becsülni. akkor kövesd ezt. Már ma kezdd el értékelni és megbecsülni a körülötted lévő dolgokat. Ez a saját és a többi világ iránti érdeklődésetek tesz benneteket Istenhez hasonlatossá.
Az a szeretet, melyet közeli barátok és családtagjaink iránt érzünk, nem romantikus, hanem általános szeretet és melegség. Tartalmazza az általános szeretetet, de az érzés ugyanakkor mélyen a szívedből jön. Ezt érzed a bátyád, nővéred vagy unokatestvéred iránt. Ezt érzed gyermekkorodban kedvenc játékod iránt. Ez jellemzi az állat és a gazdája közötti szeretetet. Ez a fajta szeretet, amely képes odaadássá és együttérzéssé erősödni. Ez teszi a barátságot tartóssá és tartja össze a családokat.

ROMANTIKUS SZERETET

A romantikus szeretetről már sokat írtak; ez az a szeretet, mellyel pénzt lehet csinálni, és el lehet adni. Olyan szeretet, amelyet összetévesztettek a szexuális érzésekkel, a románc, amely annyira lefoglalja a fiatalokat, és amely nem egyéb, mint az Isteni szeretet egyetlen megvillanása.
A romantikus szeretet feltételes szeretet, amely azt mondja, ,.Ha úgy bánsz velem, ahogyan én akarom, szeretni foglak."
A szeretett társ ellenőrzésének a szüksége már nem szeretet, hanem birtoklási vágy. A szeretet nyílt, nem zárt. Az igazi szeretetet nem vár ellenszolgáltatásra. A romantikus szeretet önző és csak a pillanatnyi érzéseket keresi.
Megtartani a románcot egy házasságban jó dolog, de tudni kell, hogy ez csak pillanatnyi érzés. Egy pillanat az időben. Csak díszletek között, vagy egy bizonyos helyen, vagy csak a dalszövegben nyilvánul meg. Ez csupán a szeretet csodálata, melyre egy házasságban szükség van.

ÉRETT SZERETET
Érett szeretetet érez a szülő gyermeke iránt, a tulajdonos a cége iránt. Ez az a szeretet, melyet tulajdonotok, például saját otthonotok iránt éreztek. Az érett szeretet felelősségteljes. Az érett szeretet úgy ad, hogy semmit sem kér cserében. Látja mások gyengeségeit, hibáit de ezek ellenére és ezekkel együtt szeret. Ez az a szeretet. melynek viszonzása mindig késni fog.

FELTÉTLEN. SZERETET
Beszéljünk most a legnagyobb szeretetről az összes közű) - a feltétlen szeretetről. Ezt kellene az embereknek gyermekeik, élettársuk iránt érezniük. Ez Isten szeretete teremtményei iránt.
A feltétlen szeretet Isteni szeretet, amely régi sebeket és sérelmeket képes gyógyítani, és amely csak az önzés teljes hiányában létezhet. Ez az a szeretet, melyet a viszonzás elvárása nélkül adtok. A feltétlen szeretetért nem kell megdolgozni, és szabályokat betartani, A feltétlen szeretetnek nincsenek kikötései vagy megszorításai. Így szeret bennünket Isten,
A feltétlen szeretet okozta változások mindig jótékonyak. Ha valaki jobbá akar válni, nem az előnyökért teszi, hanem mert jobbnak fogja tartani önmagát és a világot. Az Isteni szeretet nem csak törött csontokat, hanem széttört családokat, lelkeket és személyiségeket is gyógyít. A feltétlen szeretet művészetét tanulni kell.
Újszülöttekként úgy jövünk a világra, hogy képtelenek vagyunk magunkról gondoskodni. Teljes mértékben függünk szüleinktől, akik biztosítják számunkra a túlélés minden lehetőségét. Ha szerencsénk van, és gondoskodó szüleink vannak, megtanítanak bennünket a szeretet számtalan arcára - arra, hogy gondoskodjunk önmagunkról, értékeinkről és szeretteinkről. De ha mindezt nem tanuljuk még idejében, befolyásolhatóvá válhatunk, és téves felfogásaink alakulhatnak ki a szeretetről. A szeretet semmilyen módon nem befolyásolható vagy tervezhető. A szeretet minden Igazságot elvisel, a szeretet türelmes, a szeretet segít, a szeretet mindig vár, hogy jóakaratát bebizonyítsa.
Ahogyan a magoknak Fényre, vízre és jó földre, úgy a gyermekeknek is szeretetre van szükségük. A gyermeknek élelemre, vízre és a megfelelő környezetre van szüksége az egészséges fejlődéséhez, de a megfelelő környezet nem jelent fényűzést, csupán szeretetet és elfogadást.
A gyermeknek arra van szüksége, hogy szeretettel kijavítsák, nem arra, hogy állandóan bírálják. Amint növekszik, irányítanunk kell, meg kell tanítanunk használni a testét és az értelmét. A gyermek például mások beszélgetését figyelve is tanul.
A szeretet kedvesség, odaadás, gondoskodás, tisztelet, barátság, melegség, értékelés, segítőkészség, mosoly, ölelés, puhaság, elfogadás, bizalom, türelem és más hasonló dolog.
A szeretet akkor él, akkor nő, ha másoknak feltétel nélkül adunk belőle. Árasszátok el szeretetetekkel testeteket, személyiségeteket, értékeiteket. a családot, a környezetet, a várost, a kormányt, a nemzetet és az egész bolygót. A szeretet az Isteni utakra fog vezetni benneteket. Az igazi szeretet nem gátol és nem birtokol benneteket. Tanuljátok meg felismerni a szeretetet. Tanuljátok a szeretet állandó jelenlétét, és ne a hiányát.

ÖNMAGAD SZERETETE
Szeresd önmagadat. Szomorú, hogy manapság sokan képtelenek önmagukat szeretni. Úgy gondolják, az helytelen dolog, és sokan azt hiszik, hogy a Biblia bűnnek tartja az önmagunk iránt érzett szeretetet. Mindez azonban távol áll az igazságtól. Ti Isten teremtményei vagytok: szeressétek hát Isten teremtményeit.
Ha Isten gyermekeként vizsgálod önmagad, telve az ő tulajdonságaival, tisztelni fogod saját magad. Ha így tekintesz magadra, rádöbbensz, milyen csodálatos teremtmény vagy. Tévedsz, ha a hibákat magadban keresed, ez nem alkalmas arra, hogy saját vagy bárki más hibáit megjavítsd. Értékeld ezt az Isteni életet, amely rajtad átfolyik, így magadat is egyre többre fogod tartani. Egészséges énképre van szükséged ahhoz, hogy önmagad méltóképpen érezd. Amikor önmagadhoz valóban kedvesen, odaadassál, részvéttel, türelemmel és toleranciával viszonyulsz, akkor fogod feltétel nélkül szeretni saját magad. Előbb tanuld feltétlenül szeretni önmagad. Szeresd az életet és a szellemet, amely benned van, minden körülmények között. Szeresd azokat a dolgokat, amelyek egyedivé tesznek.
Amikor képes vagy önmagad kedvesen és türelemmel elfogadni és szeretni, akkor könnyebb lesz másokat feltétel nélkül szeretned. Segíts másokat, de ne emlegesd hiányosságaikat. Nem segít, ha másokban csak a különbségeket látod, egyediségüket pedig nem. Nem baj a különbözés, hiba azt rossznak tartani. Találd meg magadban a közös alapot minden emberrel. A bennük lévő életet tekintsd a tiédhez hasonlónak. A türelem mindig könnyebb.
Lásd be, hogy isten minden teremtményét egyformán szereti, így megtalálod az emberekhez vezető utakat. Isten az, aki mindezt és az egész világot szorosan összetartja. Isten szeretete az egész világegyetemben szétárad, fenntartja a természet rendjét és a fizika törvényeit minden korokban.
Őrizd meg testedben, elmédben és lelkedben a világra való rácsodálkozás Képességét. Emlékezz a csodára, amely által te és mindenki más teremtetett. Találd meg az Isteni csodát. Figyelj azokra is, akik kevésbé szerencsések, nem annyira tanultak, mint te. Úgy tekints a világra, ahogyan azt Isten alkotta, vesd tekinteted a világegyetem csodáira, és fedezd fel azt a szeretetet, amely mindezt létrehozta. Értékeld a szeretetet, amely családod tagjait összetartja. Csak a szeretet tarthatja fenn a világot. Csak a szeretet által maradhat meg ez a világ az elkövetkező időben is.
Szeretném, ha minden ember megtanulná értékelni önmagát, önnön testét. érzéseit, gondolatait. Manapság önértékelésre van szükség. A mai fiatalok inkább másokhoz hasonlítják önmagukat. Miért hasonlítanátok magatokat bárkihez, amikor egyediek és megismételhetetlenek vagytok? Te is egyedi vagy és ilyen értelemben egy csodálatos teremtmény, senki máshoz nem hasonlatos. Értékeld ezt az egyediséget, ezt az individualitást.
Miután megtanultad önmagad értékelni, tekints felebarátod egyediségére. Fogadd el a különbözést, lásd meg minden ember eredetiségét. Amikor saját egyediségedet elfogadtad, készen állsz arra, hogy másokét is elfogadd.
De mi köze mindennek a szeretethez? A szeretet az az összetartó erő, amely fenntartja a világot, a családokat, és a nemzetek legfontosabb összetartó ereje. A szeretet nem csak egy érzés, hanem tested és értelmed számára való táplálék.
Szeresd ennek a szép világnak a teremtőjét. Fogadd el őt szenedben és lelkedben, mert Csodálatos Lény. Tiszteld a Teremtőt, ezzel becsülj meg mindent és mindenkit. Mert minden ember és minden földi lény csak Istenben egyesülhet.
Családod és a világ iránti viszonyodban, melynek alapja a szeretet legyen, mindig arra figyelj, mi az, amit az egységért, az egészért tehetsz. Mindig eszerint dönts arról, hogy mit és hogyan teszel, az egészet, az egységet tartsd szem előtt.
Szeretném ezeket a gondolatokat az egész világgal megosztani, és nem csak azokkal, akik fiam, Jézus követői. Azt szeretném, ha a közelgő eseményekről az egész világ tudna. Most kell mindenkinek szívében, és elméjében fölkészülnie a közelgő eseményekre, melyek nem csak Jézus Krisztus követőire lesznek hatással. A Föld nemsokára megváltoztatja mozgási irányát és helyét a világűrben, mindez súlyos pusztítást von majd maga után. Csak ami az elmétekben van, csak az fogja túlélni: gondolataitok és érzéseitek. Szívetekben és elmétekben tartsátok meg a lényetek és életetek iránti szeretetet és megbecsülést.
.