Schenouda Creative Commons License 2020.10.01 -2 10 14797

Többször írtam már, hogy nem igazán hiszek a civilizáció ilyetén átadásában. Nem hiszek abban sem, hogy a földön kívüliek ha idejöttek, a legföbb dolguk valamelyik földi civilizáció beröffentése lett volna.

Áruld már el, mit nyertek volna vele? A civilizációt, technikai rekvizítumokat a civilizációk általában lopták egymástól, vagy sokszor háborúkban, harcokban szerezték meg. A mitoszok is erről beszélnek.

Ez a civilizáció-terjesztés még emberek közt sem nagyon működik!!! Akkor miért működne két eltérő faj közt?

Kolumbusz és a konkvisztádorok azért mentek volna Amerikába, hogy az indiánok beröffentsék, vagy az angolok azért gyarmatosítottak Afrikában, hogy a bantukat késsel-villával enni tanítsák? Addig van előnyöd egy más fajjal szemben, amíg a tudásod több. Még ma is az egyik legjövedelmezőbb iparág az országok közt, az ipari kémkedés.

 

"Mi van ha a Vénuszon két nagy civilizáció volt (mint mondjuk nálunk pl a keresztény és az iszlám országok "civilizációi"), az őskori vénuszi világháború és a bolygó nukleáris felperzselése ill elpusztulása utána túlélők megindultak a legközelebbi lakható bolygóra, a közeli testvérbolygóra..."

 

Ez nagyon jó elgondolás. Nagyon hasonlót gondolok én is, két nagy civilizációt a Venuson. Vagyis inkább két értelmes fajt. A Földdel ellentétben ott két különböző faj is eljutott az értelmes életig. Ez csak úgy lehet, hogy nagyon eltérő közegben éltek évezredeken át, s ezért kerülhették el a konfliktusokat sokáig egymással.

Viszont a Vénus menekültjei eleve nagyon kevesen lehettek, s a földön is azt a közeget keresték, ami leginkább megfelelt otthoni körülményeiknek. Gondolom ez lehetett az egyik oka, hogy végülis kipusztultak. Amit tudunk róluk az nagyrészt azoknak köszönhető akik a közelükbe kerültek, bizalmasaik lehettek, el tudtak lesni valamit, valamilyen titkos rendek tagjai, főmuftik, vagy hasonlók.

Ha belegondolsz, akkor nyilván azokat az embercsoportokat kereshették a Földön, akik a civilizációs skálán a többitől fentebb álltak, s ezért mondják az ősi, ezoterikus hagyományok, hogy a prehisztorikus Hüperborával és Atlantisszal kerültek kapcsolatba.

 

Előzmény: Törölt nick (14795)