Woodoo Woodpecker Creative Commons License 2020.09.06 0 0 746

100 euróm van, az(is visszatart)..nade a probléma valamivel komplexebb, ahogy mondtam, kezelem magam, nem csak etilizmus, számos izmusból függőségből, nevelem magam, te húsz éve azt mondtad, hogy örekszel, ha emlékszel, én most növök fel "húsz év múlva", vagyis elteltével. Tanulok, fejlesztem magam, személyiség, karakter, nálam ezeket a nemzethy harc vitte el, a nemzeth agyilag kibelezett, most hozom helyre magam, ahogy a mellékelt ábra is mutatja, irni már majdnem türhetően tudok. 

 

Amikor kikisértelek a seprünyéllel akkor voltam a lehető legmélyebben, és szinte napjainkig ott is maradtam, napjainkig me' amióta Index fórumozok látványosan emelkedek, ezerrel cilivilizálódok pl ebben a hónapban meglátogatott Júlia, és nem agyaltam el, eddig havonta leadtam neki a kötelező kvótát. Asszem tudod ki az, egyébként sehol se lakik, az elmúlt 1 év alatt 3x vitték be a pszichiátriára, innen kirúgtuk 2013 - ban, azóta havonta fellátogat, kivéve amikor volt mondjuk 5000 eurója mert akkor 3 hónapig a szinét se láttam, állitólag lopta valami arabtól a Csöveknél..:D

 

Azonkivül családot alapitok, igen, cigányokkal, putrisokkal, az össz- terápiám,öngyógyításom is ezzel füg össze: családterápia, 400 rokonom van, 400 putris cigány. Maximálisan egyezünk, kiváló terápia, a legjobb pszichológusok, de kizárólag PUTRIS CSONTSZEGÉNY CIGÁNYOK, ahogy a civilizáció jelei mutatkoznak onnan már futok, és hatásos a gyógyszer..  Van egy csomó Shakespeare tipusú szerelmi dráma, egyik dráma váltja a másikat, de szuprápusz is zajlik, azaz egymás hegyin  hátán ..a drámák..

 

Előzmény: Woodoo Woodpecker (722)