Yanou0322 Creative Commons License 2020.08.31 0 0 173167

Készen lett...sajnos... 

Marha dühös vagyok. Na nem az erjesztés miatt, tökéletesen leerjedt, azzal semmi baj nem volt. 17.6 litert adott 100 liter mustra vetítve. UP-os lett, mint a qrvaélet. És az mégjobban dühít, hogy közben kisujjal kóstolgattam a kijövő párlatot és olyan brutál aromás, konkrét Irsai íze volt, hogy el nem tudom mondani. Most meg ha megkóstolom a kész pálinkát, csak az a megmagyarázhatatlan, hülye utóíz van a számban.

Mit lehet ezzel csinálni? Újradesztillálni? Senkit nem tudok a környéken, aki otthon főz...

Nagyon úgy tűnik, hogy be kell ruháznom egy saját főzőre, mert még egyszer nem akarok így járni!

Persze friss még, lehet a szellőztetés meg a pihentetés javít rajta, de nem tudom mennyit... Á... Szétcsesz az ideg...