turabolond Creative Commons License 1999.07.14 0 0 725
tehat:
Alalabant a magassagmeros oraknak, mint ahogy az Madarka is irta a legnyomaskulonbseg valtozas figyeles az alapjuk. Ezt altalaban kompenzaljak a homerseklettel/valtozassal.
Nemelyik ora (a Cateye nem) kiirja a (legkori) nyomast is igy tusz kc. sraccolni a kov nap idojarasra. A Cateye Altimeternel, amikor 1 helyen taboroztunk tobb napig -a magassag tehat allando volt- az ora magassag kijelzoje megis valtozott, ebbol lehetett josolni az idore.
Tovabb: bringa funkciok nagyon jok, mint altalaban Cateyeknal + van vilagitas+homersekletet kijelzi. Osszint+2 pont szintkulonb+napi magassag+az elobb mar leirt kalibralhatosag, amit igen gyakran kell ujrakalibralni...Van bringas+bikeos mod. A bikeosnal ha nem kap jelet megis valtozik a legnyomas akkor nem veszi figyelembe.
Negativumok:
-A hattervilagitast ha surun hasznalod (pl: de k. hideg van ejszaka hany fok is van???)
-Ha gyalog modban vagy akkor is kikapcsol energiatakarekos modba
-tenyleg kicsit nagy DE massziv, test jo nagy gumirozott gombok, a toronyora kicsit tulzas csak 1 kicsit nagyobb mint barmely mas Cateye, legfoljebb a keyeden idetlen, ha megveszed hozza a szijjat, mert akkor tenyleg jobban kiall, mint 1 Casio...
cb. ennyi en meg vagyok vele elegedve. Neha egesz pontos altalaban 50 neha 100 metereket teved. Viszonyitashoz szerintem eleg jo.

cst.