E-lover Creative Commons License 2020.06.18 0 0 732

Helló!

 

 

Ha elfogadsz egy tanácsot -- ne itt keress ilyen partnert, kb. teljesen esélytelen. Főleg úgy, hogy a "... szex"-re végződő csoport egyik topikjában csinálod.

 

Ami nekem bejött (igaz, nem tegnap volt). az az állást/munkát ajánló hirdetések között, az Egészségügy-ápolás rovatban feladni egy hirdetést. Nyilván nem is kell a kulcsszónak szerepelnie magában a szövegben. Elég a "természetgyógyászati jellegű beavatkozás"-t beleírni. Ha gondolod, segítek megszövegezni, keress meg privátban (kb. hetente 1-2 alkalommal nézem azt a mailboxot csak).

 

Gyors sikerre ott se számíts, lesznek jelentkezők, de nagy részük nem akarja majd ezt csinálni. Viszont ha kitartóan próbálkozol, előbb-utóbb meglesz, akit szeretnél.

Inkább ápolónő vagy asszisztensnő lesz, mert Mo-n elég kevés női természetgyógyász praktizál -- már ha nem számítjuk ide az ezotériát, aminek persze sok köze nincs a természetgyógyászathoz szerintem. (Nekem évek alatt egyetlen természetgyógyász jelentkezett, az férfi volt, nem mentem el hozzá.)

 

Helyet, eszközöket neked kell majd biztosítanod.

 

Előzmény: P-Robi (731)