zosh Creative Commons License 1999.06.30 0 0 18
tisztelt kishal , rolling és a többiek.
nem tudom mi az ami ennyire ellenszenvet váltott ki belőletek , a topik nyitással kapcsolatban , de kiváncsi lennék ha spéci szüksége lenne egy nagyobb összegre és nem tánmaszkodhatnál anyuci , apuci segítségére csak mondjuk a munkahelyedre , akkor milyen módon tudnál hoozájutni pl 10-15 nap alatt az összeghez. Úgy érzem a probléma az , hogy még nem hevertük ki a saját hülyeségünk okozta traumát , lásd még mindig összekeverik a banki sales tevékenységet holmi Tribuszerné féle mágiával.
Szóval, ha belegondoltok kicsit gyors volt a topik-nyitás után véleményt mondani és egyből példát statuálni ,
úgy , hogy még semmi információ nem volt a birtokotokban.
Innen látszik , hogy először léptek aztán gondolkodtok.
Amúgy nem tudom miért nem veszi észre a magyar társadalom , hogy a jövő az értékesítésé, minden a sales-en és a marketingen múlik , rá kellene jönni , hogy a bank csupán egy épület a tulajdonképpeni szolgáltatás az otthon a lakásodon , az irodádban vagy éppen a telefonodon is történhet.
Tehát egy hitelfelvételhez , utaláshoz nem szükséges bemenni a bankba , hanem kényelmesen megoldani a problémát az illetékes személyi bankárral.
Nem tudom miért érzik egyesek lealacsonyítónak a sales tevékenységet , a Citibank-ra visszatérve a hálózati hitelértékesítés nem újkeletű , az egyesült államokban kb. 40 éve működik és bevélt csak szervezés kérdése az egész.
Azoknak pedig akik arra gondolnak , hogy nem merem felvállalni amit írtam , nyugodtan felhívhatnak a telefonomon 30/9786-550 hátha konszenzusra jutunk.
Ja , én az értékesítésből élek és a környezetem szerint nemis rosszul...
Szóval a kétkedőknek azt üzenem , nem szövegelni kell hanem csinálni.
Ja és üdv Monty-nak , már csak azért mert ismeri a mi helyzetünket.-Zosh
Előzmény: rolling (17)