Zsoleszka1986 Creative Commons License 2020.05.28 0 1 48

Sziasztok!

 

34 éves pasi vagyok, már kamasz korom óta van aranyerem, de soha nem volt kritikus egészen tavaly novemberig! Akkor volt egy munkahelyi stressz és elég durván kialakult. Akkor mentem el először orvoshoz! Ahhoz képest, hogy magánrendelésre mentem, nem volt valami korrekt a doki. Szerintem 10ezer forintért nem egy 5 perces vizsgálatra számít az ember. Most nem arra gondolok, hogy kínáljon meg sütivel meg kávéval, de azért egy ”mi a panasza?, Jó piros!, Ez egy jó kenőcs és kúp!” mondattól  többet várnék el! Na de mindegy is, alapvetően segített amit felírt! (Posterisan forte kenőcs és kúp illetve detralex) Viszont pár hete újra kiújult és elmentem egy másik orvoshoz! Na ő már sokkal korrektebb volt, leült velem szembe, kérdezett egy csomót mielőtt bármit is csinált volna. Még az asszisztens nője is tök kedves volt!

Akkor is nagyon csúnya piros volt egészen hosszan! Mondta, hogy nagyon nem tetszik neki. Ugyanazt írta fel amit a másik csak kicsit más ütemezéssel! Két hét múlva kontroll, addigra az aranyér szinte panaszmentes lett, cserébe viszont kialakult egy sipoly! 😫

Hát az sem valami kellemes érzés, a végbél mellett 20 mm-re kb borsónyi dudor ami tapintásra, ülésnél fáj illetve váladékozik! Azt mondta, hogy adjunk neki időt, kb két hónap múlva menjek vissza(kivéve ha nagyon romlik) és újra megvizsgál. Ha nem nagyon javul akkor operáció! 
Volt már valakinek ilyen? Van rá valami ami csökkentené a tüneteket? A neten mindenhol azt írja, hogy műtét! 

 

Előre is köszi ha valaki megosztja a tapasztalatsőt!

 

Üdv