BahnScorper Creative Commons License 2020.05.19 -1 0 141997

Üdv mindenki!

 

Az alábbi TT méretarányú modelljeim volnának eladók:

 

 

I. Tillig személykocsik - mindegyikre igaz, hogy legfeljebb csak 1-2 kört ment asztalon, egyébként mindvégig eredeti csomagolásukban laktak. Utóbbi mindegyiknél hiánytalan, jó állapotú, és természetesen megvannak bontatlan csomagolásban a felszerelhető alkatrészek, valamint a kocsihoz mellékelt útmutató papírok is.

 

Az irányár valamennyi kocsira 13 000 Ft.

 

I/1. DB AutoZug fekvőhelyes kocsi (cikkszám 16582) - Epoche V. kivitel, a kocsi eredetije a teljes európai vasúthálózaton gyakori volt, Magyarországon a siófoki autósvonatban és a Saxonia szerelvényében is előfordult a '90-es évek második felében.

 

 

I/2. DB AG hálókocsi (cikkszám 16724) - Epoche V. kivitel, a kocsi eredetije Németország mellett járt Ausztriába és Dániába is, Magyarországon pedig a Saxonia szerelvényében is előfordult a '90-es évek második felében.

 

 

I/3. ZSSK széles nyomtávú forgalomra épített hálókocsi (cikkszám 16704) - Epoche VI. kivitel, a kocsi eredetije ilyen kinézetben elsősorban cseh és szlovák vonalakon közlekedett.

 

 

 

 

 

II. Siku teleszkópfalú teherkocsi (cikkszám 1664) - ez egy kicsit kakukktojás, mert méretarányra 1:120, és a nyomtáv is 12 mm rajta, de a forgóvázai merevek, és rendes vonókészülék sincs rajta, csak olyan, amivel a gyártó esetleges többi vasúti járművéhez lehet csatolni. Az alváza teljes egészében fém, a kerekei sínen gördülőképesek - elsősorban játékszernek tudnám tekinteni kisebb gyerekek számára. A képeken lévő nem méretarányos tolatásvezető figura is hozzá tartozik. A csomagolása a képen láthatóan sérült, kicsit össze-vissza nyúzott, de használható.

 

 

Ezért a járműért mindössze 1000 Ft-ot kérek irányárként.

 

 

(a képek kattintásra a kocsikat teljes hosszukban, nagy méretben is mutatják!)

 

 

Személyes átvétel Budapesten bárhol lehetséges, de ha a vevő lakóhelye nem esik irányonként 1-2 órányi vonatútnál messzebb a fővárostól, akkor délelőtti-délutáni időszakban az ottani vasútállomásra is el tudom vinni neki külön költség nélkül! Természetesen a megfelelő költségek megtérítése mellett postázni is tudok, de nekem az előbbi két megoldás jobban megfelelne... ettől persze még a postázás kérése nem kizáró vagy hátrányt jelentő ok.

 

 

Elérhetőségeim:

 

MetalBahn KUKAC gmx PONTY net

 

(huszas) 330 hatvanhárom 66 - telefonon viszont csak reggel 9 óra után hívjatok!