Real Putyur Creative Commons License 2020.03.21 -5 7 28366

Szerintem te vagy az, aki szembemegy az autópályán a forgalommal.

 

 

Ez egy nyilvános fórum. Mindenki arról beszélget, amiről akar (a fórum általános és speciális szabályait betartva). Ha valakik úgy gondolják, hogy kitárgyalnak egy bejegyzést, akkor szabadon megtehetik, nem kell ehhez engedélyt kérjenek senkitől, még a bejegyzés szerzőjétől sem. Természetesen az árképzés magánügy. De senki nem tilthatja meg, hogy az ajánlatról bárki bárkivel beszélgessen.

 

Tudtommal itt senki nem a walesi herceg vagy a római pápa, hogy ne lehessen csak úgy hozzászólni. Hogy ki mit tart tiszteletnek meg kulturált viselkedésnek, az személyenként változik, egyéni ingerküszöb kérdése; azaz ki mennyire mimóza... Van aki pl. a tegezésen is megsértődik, pedig a netikett szerint a neten mindenki mindenkivel tegeződik.

 

Nem látok egyébként kulturálatlan hozzászólást az elmúlt 1-2 napban - ez alól talán egyedül te vagy kivétel: "... Ezek a mínuszolgatások talán orgazmushoz juttatják a nagyérdemű önjelölt szakértőket ? Valószínű az iskolai végzettségükkel kapcsolatosak. ..." - tehát elmegyengének nyilvánítod azt, akinek bármely hozzászólás nem tetszik; anélkül hogy tudnád, mi a problémája az adott bejegyzéssel. Elképzelésed szerint csak az a kulturált és értelmes viselkedés, hogy mindenki mindennel egyetért...?

 

Akinek nem tetszik az, hogy az adásvételi hirdetéséhez megjegyzéseket fűznek, az tegye fel valamelyik aukciós oldalra a portékát, és tiltsa le a hozzászólásokat. Ja, hogy az pénzbe kerül, akkor is, ha sikertelen az aukció...? Lehet, hogy pont itt van a kutya elásva...?

Előzmény: wunderwald (28363)