Blekk Rájgó Creative Commons License 2020.03.08 -2 1 28083

MaxxxTech=Pobjeda=Victory=Titan, ugyanabból a gorazsdei gyárból. Fenékjelzés ugyanaz, tömeg szintén. Az új és az ellőtt patroné is. Azzal is 100J. Jó erős, az OFF topik éleskonveziókat is egyedül ez működteti megbízhatóan.

 

"Ha minden igaz az élettartama örök élet + 1 nap, mert kb. minden acél, a töltényűrtömb meg nagy szilárdságú alumíniumból készült."

 

Rendeltetésszerűen használva igen. Azért ne felejtsük el, sima szerkezeti acél és nem a komolyabb fegyverek minőségi acélja! De erre a feladatra tökéletes.

 

Ne feledjük a jelmondatot: nincsen benne spiáter! :)

 

"Nos, a termék kidolgozása... Igen, egyetértek, de számomra inkább a rusztikus kifejezés jut eszembe róla. Olyan, mintha egy lelkes ezermester készítette volna."

 

Engem a 80-as években gyártott, búcsúkban árult játékpisztolyokra emlékeztet.

 

"Az a tapasztalatom, hogy amíg kapható a termék addig érdemes kiegészítőkből is betárazni."

 

+1. Rendeltem még két töltényűrköteget az említett vadászboltban.Az úriember nagyon készséges, meghozza. Nem hülyít, hogy majd egyszer valamikor lesz.

 

Revenge szintén van! Egy kétéves de lövésmentes példányt vettem meg, az is csettegett, melléütött. Elvittem Pestre a boltba, bár nem volt garanciális, de mivel gyártási hibás volt, INGYEN megcsinálták! Bélabáék e téren nagyon korrektek, le a kalappal előttük! De itt jön a kérdés, nem tesztelik le az új fegyvereket, hogy ilyen hibával forgalomba kerül? Amúgy ez is otromba jószág, de nem ezért szeretjük :).

 

 

Előzmény: imod.hu (28079)