imod.hu Creative Commons License 2020.03.08 -2 0 28079

Köszönöm az infókat! :) Én vettem hozzá pluszban 2db töltényűrköteget, bevásároltam a 70 Shore keménységű fekete gumilövedékből is. Az a tapasztalatom, hogy amíg kapható a termék addig érdemes kiegészítőkből is betárazni. Egyébként én is Geco riasztópatront vettem hozzá, de gondolkodom egy nagyobb adag MAXX Tech beszerzésén is (jó áron van). Azzal nem tudom hány J lenne a torkolati energia.

 

Ha minden igaz az élettartama örök élet + 1 nap, mert kb. minden acél, a töltényűrtömb meg nagy szilárdságú alumíniumból készült.

 

Nos, a termék kidolgozása... Igen, egyetértek, de számomra inkább a rusztikus kifejezés jut eszembe róla. Olyan, mintha egy lelkes ezermester készítette volna. Nekem tetszik. Mondjuk nekem már az újabb változat van meg (fröccsöntött markolatú).

 

Tényleg csak azt tudom mondani, hogy akinek nem tetszik az ne vegye meg. Teljesen felesleges itt megmagyarázni, hogy miért jó/miért nem jó. Van Revenge-m is, vásárlás után kipróbáltam és vittem is vissza Keserűéknek, hogy állítsanak valamit rajta mert csak minden második patront működteti. A kakas teljesen a csappantyú szélébe vert. Persze megmagyarázták, hogy nem jól lövök vele, de aztán nagy duzzogva beállították és most már jó. Ennyit erről.

 

A sütése az AGS-15M-nek, igen, nem kislányoknak való! :)

Előzmény: Blekk Rájgó (28078)