GFU-880 Creative Commons License 2020.01.28 -1 8 647050

Erkölcsi normák?

Tudjuk a baloslibsiskomcsi csocseleknek mar megszunt ez... de legalabb a muslimoknak meg VAN!
 
A muzulmánok erkölcsi normáját úgy hívják: iszlám 
Amit az iszlám tilt: azt nem tehetik meg.
Amit az iszlám megenged: azt megtehetik
Amit az iszlám előír: azt kötelesek megtenni
Ami alól az iszlám felmentést ad: abban nem bűnösök
Amit az iszlám elismer: azt elismerik
Amit az iszlám nem ismer: az számukra nem létezik
Az iszlám elutasítja az ember-ember kapcsolatok nyugati értelmezését
Az iszlám annyi emberi szabadságot és jogot ismer el, ami a próféta tanításában át van adva, így az emberi jogok, szabadságok és méltóságok nyugati jelentése számukra nem értelmezhetőek
Az iszlám megjelenése előtti történelem: nem történelem, még a nyomait is ki kell törölni
Az iszlám megjelenése utáni történelem: a szent háború, Allah utasítása nyomán az egész emberiség megtérítése a cél.
Az iszlám: kerek, egész kiegészítésre, reformra, átgondolásra, kiegészítésre nem szorul, sőt minden ilyen próbálkozás halállal büntetendő. Mert Allah Mohamednek mindent átadott. Elismeri az ószövetségi prófétákat, elismeri Ábrahámot ősatyának, elismeri Jézust mint prófétát, de ők mind kudarcot vallottak és nem tudták átadni Allah teljes akaratát és törvényeit. Ez egyedül Mohamednek sikerült. A kudarcot vallott prófétákat tiszteli ugyan, de tanításuk pontosan sikertelenségük okán nem mérvadó. Az utána (Mohamed) jövő vallások pedig káromolják a már átadott tanítást. Ezért azokat meg kell semmisíteni.
 
Teljesen másképp viselkednek, ha egyértelmű kisebbségként élnek valahol és teljesen másképp, ha a mérleg feléjük billen.
A civilizált jogrend az iszlám megjelenése után alakult ki, így arról az iszlám nem rendelkezik, arról nem beszél. Így ez a jogrend istenkáromlás, amely felülírja a Mohamednek Allah által átadott törvényeket.
Ahol és amikor betartják az csak átmeneti stratégiai alkalmazkodás. Ahogy megnyílik az út, hogy egy terület az iszlám törvénykezés uralma alá kerüljön, akkor az évtizedek óta békésen egymás mellett élő muzulmánok hitük miatt évtizedes kapcsolataikat is képesek vágóhídra vinni.
 
Az iszlám kétféle területet ismer:
- az iszlám háza (ahol már Allah törvényei uralkodnak)
- a háború háza (ahol uralomra kell juttatni Allah törvényeit bármilyen eszközzel)
 Amikor a no-go zónákat kialakítják, onnantól fogva azon a területen az iszlám uralkodik. Bármelyik állam, bármelyik területéről legyen szó, az adott állam egyetlen joghatóságát sem ismerik el ezután. Az iszlám jog szerint a párizsi no-go zónák nem Franciaország részei, ott a francia hatóságok betolakodók és agresszorok, aki ellen joga sőt kötelessége védekezni minden muzulmánnak.
Így sem vallási, sem etnikai, sem nemzeti, sem politikai területeket az iszlám nem ismer (el), ha ezeket a határokat tiszteletben tartja az csak időleges állapot. 
Ez az ő erkölcsi normájuk.
Ezért elvi és gyakorlati lehetetlenség bármiféle integráció.
Ezért vadulnak meg a 2-3 generációs muzulmánok, de ha lennének 8-9 generációsok, ugyanezt tennék. 
Az európai és magyar liberálisoknak valójában fogalmuk sincs, kikkel kezdenek rövid távú politikai, gazdasági érdekek miatt.
Az ide író libbantak pedig nem ezen a bolygón élnek.
Az elmúlt néhány évtizedben azért volt nyugalom, mert a lélekszámuk még nem volt elég a háború megindításához.
Amit egyes nyugati politikusok elkövettek most és mondjuk 50 évre visszamenőleg, az sok-sok millió ember halálához fog vezetni. Nagyon sokan fognak meghalni.
 
A kibékíthetetlen és összeboronálhatatlan eltéréseknek csak az egyik oka a 600 év lemaradás.
Több oka is van, de erről a PC-véleményterror miatt hivatalosan nem lehet beszélni. Még Magyarországon is csak érintőlegesen. Nyugaton már a kérdés felvetése miatt is a liberális média-verőlegények statáriális bírósága elé kerül az elkövető.
- Az egyik ok a rasszok közötti eltérés. Míg az európai és a távol-keleti rasszok az értékteremtő munkával boldogultak az elmúlt évezredekben, a sémi népek a két értékmező közötti közvetítők voltak. Kontinentálisan is a két pólus között helyezkedtek el és a munkájuk is a kettő közötti ingázás volt. A kereskedés valamikor nagyon nehéz és nagyon veszélyes foglalkozás volt. Mára viszont a szélhámoskodás, hazugság, átverés, bepalizás jut egy kereskedőről mindenkinek az eszébe. Munkájuk másik része a mértéktelen túllegeltetés. Az, hogy Észak-Afrika és a Közel-Kelet döntően sivataggá vált döntően ennek köszönhető. Egyszerűen hazavágták az ökoszisztémát.
Úgyis összegezhetnénk: a csencselés, boltolás, szatócskodás, szélhámoskodó alkudozás és a legeltetés jöhet. Értékteremtő munka (főleg alkalmazottként): NEM.
Már a középkorban is: a fegyverkovácsok, ágyúöntők, hajóépítők 90%-a európai volt, aki ott dolgozott.
- A másik ki nem békíthető ellentmondás: a hitek közötti eltérés. Ha valaki szó szerint veszi a keresztény etikát, Jézus Krisztus tanításait és tényleg azok szerint akar élni, akkor Kalkuttai Teréz anya, vagy Pater Pio válhat belőle, ha békés természetű.Ha harcos mentalitású, akkor keresztes lovag.
Ha valaki szó szerint veszi a muszlim vallást, akkor jó eséllyel ISIS-tag, vagy Al-Nusra harcos válik belőle. Ott nincs olyan, hogy a "békés" harcos.
Hitről beszélek és nem vallásról. Egy vallás esetében már a szervezeti struktúrák, hatalmi viszonyok, anyagi érdekek és kemény struktúra van.
Az más tészta.
A hitek összebékíthetetlenek, annyira más értékrend szerint szerveződnek.
Jézus soha nem ölt meg senkit. Aki a jézusi utat követi, az nem fog embert ölni, csak ha nagyon rákényszerül.
Mohamed már életében tömeggyilkos volt. Ő is és a követői is. Ízig-vérig tömeggyilkos.
- A harmadik ok a társadalom, szocializáció, emberi kapcsolatok közötti eltérés. A nő, feleség teljesen mást jelent. A gyermek teljesen mást jelent. A nyugati ember csak akkor vállal gyermeket, ha annak a gyereknek a testi, lelki, szellemi fejlődéséhez mindent tud biztosítani. Az elmúlt évtizedek harmadik-világhoz köthető népességrobbanásának egyik pszichológiai oka, hogy leszarja a szülőpár, hogy miből és hogyan fogja etetni és felnevelni azt a gyereket. Ha 15-ből elhullik 7-8, még akkor is pozitív a mérleg. Másrészt a nő, az nem más, mint főállású háztartási robot (kapcsoló 1-es állás), baszógép (kapcsoló 2-es állás) és szülőgép (kapcsoló 3-as állás), ha pedig ez nem tetszik neki, akkor majd jól beverik a képét, vagy a nyílt színen elintézik. Nyakazás, kövezés, agyonverés - ez már látványában is erekciót okoz a hurikra vágyó igazhitűeknek. Nincs annál veszélyesebb, mint az ideológiával leöntött szadizmus.
Az "iszlám a béke vallása" és az "arab civilizáció" az elmúlt évtizedek legaljasabb és legveszélyesebb hazugságai.
Ami civilizáció ott van, az vagy már ott volt és ott találták, vagy a fehér ember odavitte.
Amíg ezek az alapvető tények nincsenek kimondva, addig semmiféle számottevő önvédelmi reakció nem lesz nyugaton.
 

https://hir.ma/18-2/megtalalta-a-dan-pszichologus-a-magyarazatot-a-muszlimok-kegyetlen-viselkedesere-beltenyeszet/612598

 

https://www.flagmagazin.hu/nagyvilag/antidogma-a-multikulturalis-tarsadalmak-biopszichologiaja

 

https:// sjwriporter.blog.hu/2015/09/04/sjw-izmus_korunk_mentalis_betegsege

 

https:// 888.hu/889/korunk-liberalizmusa-egy-mentalis-rendellenesseg-4219388/

 

https:// arbeitsgruppefluchtundmenschenrechte.wordpress.com/2018/02/11/interview-with-rebecca-sommer-english/

 

https:// www.flagmagazin.hu/mondom-a-magamet/migrans-tamadas-az-andrassy-uton?fbclid=IwAR2MtnrZhflRdZHzizDCwWA3ggAxZPiRBAr2R-PZbd81ryCivyA39qPWAjc