2ly Creative Commons License 2020.01.23 0 0 95724

Kedves Fórumozók!

 

Ahogy a szerkesztő-társak többször leírták itt a Fórumon: jó ideje nincs adatfeltöltés a honlapon, vagyis a leírások nem frissülnek, bővülnek. A Fortepan a nyár elején hetekig betegeskedett, majd - a 9 év alatt összerakott elképesztő tudás+adatmennyiség védelméből - úgy döntöttünk, hogy amíg nincs egy megbízható új szerkezet a site mögött, nem teszünk fel új adatokat. Nekünk is fáj, de ez van. 

Még az idén újraindulunk, többen segítenek a szaktudásukkal és aktív részvételükkel (programozó, web-fejlesztő), csak ki kell várni. Remélem, hogy senkit sem tántorít el a helyzet a megfejtésektől, de belátom, hogy frusztráló a dolog. Az adatok mellett közel tízezer fotó is feltöltésre vár (benne német vonatkozású képekkel is), egy komplett kettes számú Fortepan jött össze az elmúlt négy hónap alatt. Jó lesz! De most valóban nem jó,

üdv

t.m.

 

http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=153053607&t=9204653

 

Üzenet a gépházból:
"Kedves Barátaink!

 

Akik követnek minket szomorúan láthatták, hogy az elmúlt fél évben nem került föl új fotó a Fortepanra. Ennek kizárólag technikai okai voltak. A közel tíz éves honlap teljesen elavult és a javítások sem segítettek rajta. Ideje volt kimondanunk, hogy egy új háttér-rendszert és egy új honlapot kell építenünk. Most értünk el oda, hogy nyugodt szívvel bejelenthetjük: az új Fortepan 2020. február végén elindul. Új megjelenés, új funkciók és sokkal gyorsabb működési sebesség várható. Az indulással együtt természetesen többezer új fotót is publikálunk majd. Mi nagyon várjuk már! "

 

http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=153487742&t=9204653

Előzmény: gepesz (95723)