Fersch Attila Creative Commons License 2020.01.06 -8 1 6553

Előre bocsátom, nem vagyok orvos. A daganatokat számos tényező okozza. Pl. Egyöntetű vélemények szerint

- mérgek elsősorban a máj- és hasnyálmirigyrákok főbb kiváltó okai lehetnek /sok asztalos, festő-mázoló, festékboltos és más olyan szakember, aki rendszeresen dolgozik festékekkel, faanyagvédő szerekkel, mezőgazdasági vállalkozók, kistermelők permetezőszerek, mások más miatt stb... fokozottan vannak mindennek kitéve/

- a táplálkozásunk révén bevitt élelmiszerekkel rengeteg rákkeltő szintetikus és más anyagot viszünk be a szervezetünkbe, amely az emésztőrendszer szerveit és a nyirokrendszert érő daganatok és mellrák egyik kiváltó oka lehet. Mindenekelőtt érdemes például száműzni az étrendünkből a margarint (helyette vajat), napraforgó olajat (helyette zsírt, olíva olajat), ha ezeket fogyasztja valaki, az majdnem olyan, mintha kőolajat fogyasztana /néhány molekula eltérés van a margarin és a kőolaj képlete között, arról nem is beszélve, hogy hogy a napraforgót a gyorsított érés érdekében betakarítás előtt vegyszeres permetezéssel szárítják még kint a földeken, és ezt sajtolják és csomagolják méreganyagostul/. Sok száz más mérgezett ételt zúdít ránk az élelmiszeripar, ezért érdemes megkeresni azokat, amik csomagolásán kevesebb "E" van és azok fogyasztására ráálni (kis piacokon érdemes még beszerezni ezt azt /pl. füstölt húsárut/, azok megbízhatóbbak. Lehetőleg ne az olcsó menü ebédeket égyük, hanem inkább otthon főzzünk, és azt az ételt adjuk a családnak, amiről tudjuk, hogy miből és hogyan készült. Egy évben egyszer KÖTELEZŐ valamilyen módon méregteleníteni az emésztőrendszerünket (akár speciális méregtelenítő kúrával, teákkal, vagy egyszerű húsvéti nagyböjttel), hogy tehermentesítsük szerveinket a sok káros anyagtól, amit korábban megettünk.

- tapasztalatok alapján vélelmezhető az, hogy az agydaganat leginkább sugárzás miatt alakul ki. Itt nemcsak Csernobil máig ható hatását kell vélelmezni, hanem a házunk körül nem megfelelő távolságban lévő elektromos vezetékeket, transzformátorállomásokat, mobil telefon átjátszó antennákat, saját mobil telefonunkat és WiFI készülékünket, mikrohullámú sütőnket stb... Amit tehetünk (ha házat, lakást veszünk, nézzük meg, hogy van-e 500 méteres körzetben elektromos vezeték, transzformátorállomás (elég egy erősítő transzformátor doboz egy vezetékoszlopon, már ez is jelentős rezgésekkel irritálja szerveinket), van-e templom a közelben (ezeken mindig vannak mobil átjátszók, ahogy a panelházak tetején is, és ezek veszélyesek. Ezeket a házakat-lakásokat ne vegyük meg, keressünk helyettük másikat. Este alváskor kapcsoljuk ki a WIFIT és a mobiltelefont. A mikrót lehetőleg minél kevesebbet használjuk (ez legalább csak akkor sugároz, ha bekapcsoljuk. Igaz nagyon erősen nyomja, mintha egy mobil adótorony mellett állnánk közvetlenül). Az USA több tagállamában jogszabályok vannak arra például, hogy egy transzformátor állomás milyen messze lehet lakóövezettől (500 méter és 2 km közötti értékekkel). Ugyanis több olyan eset volt, ahol, szignifikánsan jelentkezett jelentős számú agy- és más szervi daganat a közeli trafók és más elektromos berendezések miatt, és bírósági döntéseket nyertek több helyen lakóközösségek. (és még csak ezután jön az 5G hálózat az antennáival és jelerősítő kütyüivel...

- vírusok leginkább egyes emésztőszervi, és petefészek daganatok kiváltói lehetnek.

- bőrdaganatok (pl. melanóma) okozhat nagyon sokszor áttétet, ha nem ismerik és kezelik időben. Ezek amúgy káros napsugárzás révén is kialakulhatnak.

- dohányzás leginkább a tüdődaganatokért felelős.

- káros földsugárzás, valamint vízerek (a háziorvosom meg van arról győződve, hogy a település egyik utcájában az okozza azt, hogy minden háznál már legalább egyvalakit eltemettek valamilyen daganatos betegség okán, hogy az egész utca a házaival egy korábbi mocsár feltöltésére létesült, és dolgoznak még a vízerek). Ő mondta azt is, hogy az a szerencsés, ha Észak-Déli irányban van otthonunkban elhelyezve az ágyunk, mert akkor a a Föld mágneses terében a kisebb-nagyobb mágneses vonalakkal többé-kevésbé párhuzamosan alhatunk, alváskor az erősebb mágneses vonalaktól önkéntelenül is el tudunk húzódni, mivel azok nem keresztezik a testünket, és így nem irritálják a szerveinket. És a vízerek is követik a mágneses erőtereket, és ezt a veszélyt is kiküszöböltük. Annak idején nagyobbik gyermekem is azután tudott jókat aludni a kiságyában, amikor háziorvosunk javaslatára É-D irányba fordítottuk a kiságyát (előtte nyugtalanul aludt).

- Mindezek mellett ki kell hangsúlyozni azt, hogy egyéni érzékenység is ott van a háttérben. Egy adott tényező  valakinél elindítja a rosszindulatú folyamatokat, ugyanabban a családban másoknál pedig nem, vagy csak később.