Most jövök a moziból. Összességében azért jó nagyot csalódtam pozitívan :D Sokkal rosszabbra számítottam.
Persze, így is örületes volt, ez a sok túlzás meg szuperképesség meg mittudomén, nem a mi Star Warsunk ez már. Hatalmas kármentés zajlott, óriási fiaskó a 8. rész, JJ amit csak lehetett, azt igyekezett rendbehozni.
Én azért jól szórakoztam, most inkább ez az érzés az erősebb bennem, de majd biztos ízekre szedjük és akkor leromlik. Valahogy újranézni viszont semmi kedvem. Nagyon sokszor leül a film, meg tulajdonképpen nem is túl érdekes vagy izgalmas. Meg mondom, nem a mi filmünk ez már. Nem a mi SW-nk ez már. Ez már ilyen szupersztárvársz, meg kicsit harry potter és marvel, Jézusság, Istenkedések, Mindenhatóskodás. Így meg elvész a film tétje nekem. Meg az SW jellege is.
Jó sok érdekes kameót figyeltem meg, most ezeket nem spoilerezem, majd biztos lesz szó ezekről is.
C3PO-n nagyon jókat mulattam, ő végre a régi volt nekem.
Landón is meglepődtem, tök jó bőrben van a filmben! Az interjúkban olyan rozzant kis öreg volt már, a filmben jóval fiatalosabb a csávó.
Meg tetszett, hogy végülis talán minden kérdésre kaptunk választ.
Lett vége a sztorinak és egész felemelő is lett a vége a számomra.
Hát, most ezt gondolom róla.