Etus Creative Commons License 2019.11.30 0 4 89761

Sziasztok!

Nálam már "karácsony" van, ugyanis csomagot kaptam otthonról.  

Kondenzátorok az alaplapomba és a modemembe,  két darab led-es villanykörte (most láttam ilyet előszőr életemben) és egy 2000 GB merevlemez.

A ledes égők közül az egyik ami a nagyobb tehát a 15 W az nem akar együttműködni a nálunk lévő hálózati feszültséggel  nem elég neki a feszültség.  (itt 110 V). Valamiért -biztosan az electronikája miatt- a 12 W égő  az világit jól.

Logikus-e   feltételezni, hogy a nagyobb feszültségre (220V-ra) méretezett elektronika kevésbé lesz érzékeny a 110V-os hálózat ingadozásaira? Nálunk sok az az áramkimaradás és egy normál mezei villanykörte csak 2 hétig birja általában a használatot, van azért, hogy egy hónapig is de nem jellemző.

Szóval öröm és boldogság van. Még nem mertem az alaplaphoz nyúlni, csak a merevlemezt használatba vettem, mert a régi haldoklik.

Aliexpresszről várom az ónszippantyút és a spéci szivacsot. Ha megjönnek ezek akkor fogok hozzá a kondik kicseréléhez a segitségetekkel, hogy mit hogyan kell és mire vigyázzak, mert elrontani sem szeretném mert nincs tartalék alaplapom és úgy néz ki, hogy nem is lesz.