Sziasztok!
Nálam már "karácsony" van, ugyanis csomagot kaptam otthonról.
Kondenzátorok az alaplapomba és a modemembe, két darab led-es villanykörte (most láttam ilyet előszőr életemben) és egy 2000 GB merevlemez.
A ledes égők közül az egyik ami a nagyobb tehát a 15 W az nem akar együttműködni a nálunk lévő hálózati feszültséggel nem elég neki a feszültség. (itt 110 V). Valamiért -biztosan az electronikája miatt- a 12 W égő az világit jól.
Logikus-e feltételezni, hogy a nagyobb feszültségre (220V-ra) méretezett elektronika kevésbé lesz érzékeny a 110V-os hálózat ingadozásaira? Nálunk sok az az áramkimaradás és egy normál mezei villanykörte csak 2 hétig birja általában a használatot, van azért, hogy egy hónapig is de nem jellemző.
Szóval öröm és boldogság van. Még nem mertem az alaplaphoz nyúlni, csak a merevlemezt használatba vettem, mert a régi haldoklik.
Aliexpresszről várom az ónszippantyút és a spéci szivacsot. Ha megjönnek ezek akkor fogok hozzá a kondik kicseréléhez a segitségetekkel, hogy mit hogyan kell és mire vigyázzak, mert elrontani sem szeretném mert nincs tartalék alaplapom és úgy néz ki, hogy nem is lesz.