Nem_foglalt_név_újra Creative Commons License 2019.11.28 0 0 6535

Kedves Berczi65!

Tényleg mindenki másképp reagál a kezelésekre. Én az első műtétem után két héttel már dolgoztam (nem 8 órában), a második után pedig 4 héttel mentem vissza (több, mint 8 órás munkaidőbe). A radiokemoterápia alatt végig dolgoztam, majd az azt követő 13 kör TMZ kezelés alatt is. 

A sugarat este kaptam, előtte két órával vettem be a TMZ-t. 

A havi 5 nap TMZ kezeléseket viszont úgy viseltem teljesen jól, hogy reggel bevettem a kapszulákat, majd egy óra múlva egy hányáscsillapítót (bár nem volt igazán hányingerem, de ha ezt elhagytam, akkor rossz volt a közérzetem). Amire figyelnem kellett az az volt, hogy pár óránként egyek valamit és nagyon sok vizet is ittam. 

Egy, orvos által javasolt készítményt szedtem csak (és szedem azóta is) és influenza oltást is felvettem, bár előtte soha. Nem tudom, minek köszönhető, de egy egynapos torokfájáson kívül nem volt semmi betegségem. Vagyis bocs, mégis, övsömöröm voltegy kis területen (mégiscsak gyengült valamennyit az immunrendszerem), amit 10 nap alatt meggyógyítottak. A vérképemben minden érték a határon belül marad, csak a trombociták száma kezdett el csökkenni. 

A hajam csak a sugár által érintett területen, egy sávban hullott ki teljesen, de 6 hónap után levettem a parókát. 

A hőterápiás ezelésről nincs véleményem, mivel soha nem került szóba a kezelésem során. 

Sok-sok tünetmentes évet kívánok neked. 

Előzmény: berczi65 (6532)