kicsibea2 Creative Commons License 2019.11.28 0 0 6531

Anélkül hogy bárki hitét elvenném a vitaminokban, azért a lényeg valahol mégis ott lehet, hogyan reagál az egyes ember a kemoterápiás kezelésre. Ha két éve kapja az Avastint, és az kordában tartja a betegséget, akkor valószínűleg jól.  Az én férjem nem ilyen szerencsés. Ugye, amint a legkisebb negatív eredmény alakul ki az Avastin mellett, azonnal (!) elveszik. Ez történt nála is, minimális elváltozás 6 hónap után, de a döntés megszületett. Különböző okok miatt, de 3 hét eltelt a műtétig, ami tegnap történt meg és az orvos az öklével mutatta, hogy mekkora daganatot vett ki a homloklebenyből, illetve nyilván már nem csak onnan.  Nem hiszem, hogy bármilyen vitamin ezt visszaszoríthatta volna.  

 

Szóval szerintem az Avastinnak kell örülni, illetve annak, hogy az állam ilyen hosszú ideig is támogatja ezt az őrült drága kezelést. Mert jó. Mi most megtapasztaltuk, mennyire. 

 

Arra a kérdésre, hogy mi van még az Avastin után (én eddig azt hittem, már semmi :( ) az orvosunk a Lomustine/Lombustine-t mondta. Valakinek van ezzel kapcsolatosan tapasztalata? Annyit tudok róla, hogy gyógyszeresen kell szedni, mint a TMZ-t. Mennyire viseli meg a beteget? Mellékhatás? Bármilyen információt köszi! 

 

 

Előzmény: Szandra mama (6530)