Nem_foglalt_név_újra Creative Commons License 2019.11.04 0 1 6495

Kedves Feri!

Nagyon örülök a jó híreknek és további javulást kívánok a feleségednek. 

 

A facebookon is követem a történeteteket, de köszönöm, hogy itt is jelentkeztél. 

Tudom, hogy nagyon sok minden zajlik most körülöttetek és elsősorban a családod nyugalma a fontos, ezért, bár kérdéseket szeretnék feltenni, nyilván nem várom, hogy hamar válaszolj. Csak akkor írj, ha van rá energiád.

Azért itt teszem fel a kérdéseimet, mert ebben a fórumban Csilla sorstársai és GBM-es betegek hozzátartozói olvasnak, így egy válasszal több érintetthez is eljutnak az információk. 

 

Ezt írtad az utolsó hozzászólásodban: "időközben a patológián csináltattam egy MGMT vizsgálatot, amiből kiderült, hogy Csilla hypometillált, tehát esetében nem hat a TMZ, illetve csak elhanyagolható hatékonysággal, így előbb utóbb emiatt Avastinra kell váltanunk".

 

Ezt az MGMT vizsgálatot orvos javasolta, vagy a saját kutatásaid alapján kérted? Hogy lehet egyáltalán szakorvos javaslata nélkül vizsgálatot kérni? Ha a hazai GBM kezeléseknél ismert az, hogy bizonyos esetekben nem hat a TMZ, akkor hogyhogy automatikusan ezt a kezelést kapja mindenki? (Bár lehet, hogy ezt a kérdést nem neked kellene feltennem.)

 

Van esetleg arról valamilyen statisztika,hogy Kölnben hány beteg gyógyult meg az alkalmazott terápia hatására? Mióta alkalmazzák ezt a kezelést? 

 

A decemberi MR-hez nagyon szorítok majd. (Nekem is decemberben lesz a következő MR kontrollom.)

Addig is legyen minden napotok egyre jobb és jobb és élvezzétek az élet minden apró örömét. 

Előzmény: Törölt nick (6492)