Utas2 Creative Commons License 2019.10.28 0 1 16964

Látom, dolgozik a gondolkodás nélküli frusztráció....

 

1. Nem kritizáltam az UB-t BUD-on (söt, ha esetleg jobban olvasol, akkor több utóbbi bejegyzésemben is pozivan írtam rólatok)

 

2. Az egyszerüen tény, hogy ezt a technológiát máshol már régebb óta használják. Mintahogyan a pl. az önkiszolgáló check-in pultok is hamarabb terjedtek el máshol, mint BUD-on. Vagy a saját csomagfeladás. Be lehet állítani világraszóló újdonságnak, de ez max a Hegyeshalom-Záhony által határolt térségben az. És én pusztán a tényt írtam - nem minösítettem (pedig lehetne, elnézve a BUD PR-alakulatát.....)

 

3. Az általad "érvként" felhozott terrortámadás 2009. decemberben, tehát majdnem 10 éve történt, ráadásul - ha vetted volna a fáradtságot és utánaolvastál volna, bár gondolom, ezt azért leoktatják az UB-n - az illetö az alsónadrágjába varrt 80g, por alakú PETN-t akart meggyújtani. Szóval körte és az alma esete.

 

4. Érdekességként megjegyzem, hogy mivel rendszeresen utazom AMS-ba is, ott az átlagnál többször kapok másodlagos ellenörzést (BUD-on még egyszer sem), a múlt héten pont egy ilyen gépen szúrták ki.....az Andokból hozott szuvenír sót.... de alsógatyába varrt cuccokkal még nem és ezután sem próbálkozom, szval nincs véleményem.

 

További felelös fórumozást.

 

Előzmény: R2R (16961)