Putyika007 Creative Commons License 2019.09.28 -3 17 62661

Írtam már, hogy nem tudok mit hozzátenni ahhoz, amit már többféle módon is kifejtettem és részemről befejezném a témát.

De erre még muszáj vagyok reagálni, mert személy szerint engem szólítottál meg!

Nem nagyon tudok rájönni, miért épp az Én hozzászólásomra írtad ezt, mi a szoros összefüggés a kettő között????????

Én nem írtam/szóltam hozzád/rád.

Eltévesztetted?

Benézted a hozzászólást?

Vagy csak úgy beálltál a falkába vonyítani rám, mert az úgy jópofa?

Hmmmm......, tényleg nem értem!

Vagy ahogy más is írta félrecsúszott az "akinek nem inge ne vegye magára"????

Nem vagy leigazolt sportlövő!

Nem vagy hivatás-szerűen fegyverekkel foglalkozó!

Amatőr, hobbi-puttyogtató vagy!

Ha mindezeket jól értelmeztem, akkor nekem és a hozzászólásaimnak mi köze van ahhoz, hogy nekem és ezt írod????????

Ezért javasoltam és javaslom neked is, a figyelmesebb olvasást, a konkrét szövegértelmezést, mindenféle mellékgondolatok beleszövése nélkül!

Valamint azt, hogy az adott hozzászólás teljes tartalmát érdemes figyelembe venni, nem pedig csak részleteket kiemelni belőle.

Plusz az sem árt, ha az adott hozzászóláson kívül annak előzményeit  is alaposan és gondosan feldolgozva, keresve és megértve azok összefüggéseit reagálja le valaki az egészet.

Pont melletted, érted és a hasonló hobbistákért osztottam meg a gondolataimat!

Gratulálok az eredményedhez!

Büszke lehetsz rá, hogy amatőr hobbistaként így megálltad a helyed az igazolt sportlövők között is!

Csak így tovább!

" Van baj! Nem kicsi! "

A figyelmes olvasás és a szövegértelmezés terén úgy látom valóban akadhat, persze akár véletlenszerűen is benézett már mindegyikünk hozzászólásokat!:-)

Előzmény: medikus73 (62650)