enyediibolya Creative Commons License 2019.09.11 0 0 4551

Köszönöm a választ! februárban mennénk, sajnos sok választási lehetőségünk nem volt. Decemberben bolondok háza van a munkahelyén, akkor nincs szabi, januárban lesz egy műtéte, aminek 4 hét a rehab ideje, így kizárásos alapon maradt a február, ha már végképp elegünk lesz a télből. Az eső nem okoz gondot, ismerjük, milyenek a hirtelen jövő-menő trópusi esők. A bringával a páromnak nincs baja, ő hetente teker 100 km felett hegyekben, én már kényelmesebb asszonyság vagyok, így a robogó fele hajlok. Már csak a parkolás miatt is, mert azt olvastam visszább, hogy autóval szinte lehetetlen parkolni a szigeten.
:)
A nyugati oldalt én is szebbnek látom, így látatlanban, de ezt is csak az olvasottak alapján merem mondani. 
Sok órát töltöttem azzal, hogy a fórumon visszaolvassak, és sok helyen látom, hogy külön vették a repjegyet, külön az apartmant és a taxit a szállásig meg vissza. 
Még ezt az opciót is körbejárom, de elég kényelmesnek tűnik, és a többi egzotikus utazás árához viszonyítva még pénztárca barátnak is lehet nevezni a fejenkénti 1300 eurós all in, vagy a félpanziós 1100 eurós árat repjegyestől, transzferestől, mindennel együtt Budapesti indulással, egyetlen párizsi átszállással.
Még egyszer köszi a választ!

Előzmény: moonwalkr (4550)