Csuklósbusz Creative Commons License 2019.08.28 -1 0 102159

Komoly nyom a szakembernek? Az a kábel ami gyanús az után nincs is több kötődoboz. Volt egy fal amit lebontottak, vezetéket meg lehet levakolták kötéssel együtt esetleg doboz nélkül.

Mezítlábas ezt ki nem méri, aki meg igen olyan nincs vidéken vagy nem tudom megfizetni.

 

Közgyűlés, kkv, ilyesmi nincs mert osztatlan közös, nincs albetétesítés nincs közös képviselő senki és semmi nincs. Ez is gond, egy hrsz, egy mérőhely. Itt egy hrsz -re került 8 mérőóra.


Papíron nem társasház, valóságban nem szimpla lakóház. Akkor kié is a mérő előtti részek a földkábeles betápig?  


Újabban pedig egy cím egy mérő... De itt egy cím, papíron egy ház, gyakorlatban sok lakás sok mérő. Ezt sem tudják lekezelni. 

Én emelet, alattam másik lakó térkővel, betonnal stb.

Ha kintre kell rakni a mérőt dobozba kerítéshatárra akkor a szomszédnak szét kell vésetni mindenét. Amihez mondhatja hogy nem és fogja is mert a duguláshoz sem engedett be.


Szolgáltató már volt kint, fotózott csak, majd eldöntik. De ha most kihívnám és kifogok egy kockát az leköt a fenébe mondván a gázcső sem földelt mit akarok én veszélyeztetem a többit... 

Ha mezítlábast hívok az előbb megöl mint én magamat a fórummal. 

Aki meg volt kint az megértő volt, addig maradhat amíg el nem döntik, addig nem nyúlhat hozzá senki. 

És hogy miért szarakodok? Mert mondjuk úgy kéne kinéznie ahogy a fotón volt, ha most feldobnék egy ÁVK-t meg csilivili főelosztót és mégis buhera volt akkor esetleg a nyakamba varrják. 

A legnagyobb gáz pedig az hogy a legvalószínűbbnek azt tartom hogy a mérő alatt kontaktos a nulla... :-(

Előzmény: Törölt nick (102155)