Törölt nick Creative Commons License 2019.08.21 -1 0 149198

Hogy lássad hol szocializálódtam leírom, hogy lassan 60 éve hogy egy katonatiszt gyerekeként a világra pottyantam, és nagyjából azóta élek katonák között, és valamilyen formában az életem része a Honvédség.. Én végiglaktam az egész repertoárt a nőtlenszállótól a családi házig többször is. 

Szépen összeszedted a gondolataidat amiből a kívülálló azt hiszi, hogy te a Honvédségen belül egy buborékban éltél, és te semminek nem voltál részese. Pedig de. Ha jól emlékszem a hetvenes évek elején avattak téged, tehát felesküdtél az előző rendszernek amit bizony szolgáltál szőröstől-bőröstől, vezetőstől. Ha jól értem az írásodat, akkor katonaként kezdtél, és rendőrként végezted a pályafutásodat, ezért is nem kellene azt állítani, hogy nem voltak privilégiumaik az egyenruhásoknak. Dehogyisnem, még a gyerekeiknek is bizonyos esetekben.

A hivatkozott írásomat többesszámban írtam, mert rajtad kívűl szolgáltak még jópár ezren a fegyveres testületeknél akikre vastagon vonatkozik amit írtam az előző hsz-ben.

Előzmény: navigátor50 (149193)