Törölt nick Creative Commons License 2019.07.29 0 0 314

Azért azt hozzá kell tenni a teljes képhez, h sokszor elképesztő esztétikai értékű ffiak fogalmaznak meg irreális elvárásokat a nők kinézetével szemben. Ifjabb koromban egész döbbenetes külsővel is bepróbálkoztak ffiak, és nem hosszútávú kapcsira, hanem kimondottan alkalmi szex céljával. Olyanok is, akik külső alapján még most sem kellenének. 

Egészen szörnyű, ápolatlan megjelenéssel is képesek skálázni a hölgyeket a 10es ranglistán, és olyanok bölcselegnek, mélázgatnak olyanokról, h "tulképpen 10es nő nincs is", akik pl. Vlkcskúgy, vagy az én kisujjunkat sem érdemelnék...

Ez a tegnap esti beszélgetés pl. azt engedi meg feltételezni, h egy szerencsétlen rémronda nő vágyakozik egy tökös pasi után, és beszélget erről itt sármos, jóképű fickókkal, h nincs esélye. A valóság, a realitás inkább az, h átlagos külsejű nő átlagos pasi után vágyakozik, és csak remélni lehet, h a ffi olvtársak is megütnek egy átlagos szintet kinézetileg... (Döbbentem már meg ffi fórumozón, aki nagyon magabiztosan osztotta a tudást a női megjelenéssel kapcsolatban, h a valóságban hogy néz ki...)

Szóval kedves Vlkcskúgy nem eszik olyan forrón a kását... 

Megaztán hallottam olyan ffivéleményt is a női mellekről például, h "mindegy, ha lóg is, csak a számba lógjon"... Azt hiszem ez az álláspont közelebb van a realitásokhoz...