_Tsun_ Creative Commons License 2019.06.11 0 1 100440

"Igaz ki tudja meddig, mert egyre többen kötnek le az átalány díjas gázról, 

 

 

Hát, tuti nem anyagi okokból térnek át :-)"

 

Ez biztos, de engem nem is ez a része érdekel, hanem az, hogy minél kevesebben lesznek a "rendszerben" annál drágább lesz (így volt ez az átalánydíjas vízzel is, aztán egyre többen szereltek fel vízórát).

 

Semmiképpen nem divatból térnék át rá, ha csak a kinézetet nem divatolásnak tekintjük. De ahogy jeleztem ez amúgy is csak egy apróbb érv az indukciós mellett ... és alapvetően gázos főzőlapokból is vannak már egész modern kinézetűek. Ezen kívül több fontosabb érvet is felsoroltam.

 

 

"Ha 50A-ről beszélünk, akkor ott arról van szó, hogy a hálózatnak is bírnia kell, hiszen nem véletlenül kérsz ekkora bővítést."

 

Én továbbra is laikusként ezt úgy gondolom tovább, hogy a hálózatnak csak a felújított szakaszán lenne csak kihasználva ez a magasabb áramerősség, arra a szakaszra amit nem újítunk fel, továbbra sem kötnék semmilyen nagyobb teljesítményű fogyasztót.... csak attól, hogy ott lenne a "lehetőség" a magasabb amperszám miatt, még nem fogok mondjuk szárítógépet rakni a TV mellé. De laikusként lehet tök nem értem jól a dolgot :).

Előzmény: Garfield007 (100438)