Firka_1231 Creative Commons License 2019.06.08 0 0 2823

Jók a meglátásaid!

2010.-ben mikor beindult isten igazán a Penny üzletek őrzése és felkerültek a kamerák, onnantól kezdődtek isten igazán a problémák! Az akkori biztonsági szolgálat felsővezetője, konkrétan elmondta, hogy a kamerák azért kerültek fel az üzletekbe, hogy a dolgozókat és a vezetők munkáját figyeljék! Gusztustalannak tartottam és tartom a mai napig, hogy ezt csinálják! Penny felső vezetése szerintem bele sem gondolt, hogy mit kértek a biztonsági cégektől. Az íróasztal mellől nagyon sok okos dolgot ki lehet találni, csak éppen a kivitelezésbe nem gondolnak bele jól lesz és kész! Azért megnéznék egy két felső vezetőt, hogy mit csinálna a boltba, hogyan vezetné, ha valaki bele nyomná a kezükbe az üzlet kulcsát és a mobil telefont! És ennek tetejébe kapna egy jó őrt is! Megnézném, hogy hány szabálytalanságot jegyeznének fel róla!

Kamera rendszerre visszatérve, nagyon szabálytalanságot követ el a cég a mai napig:

  • Nincsenek meg a megfelelő belépési kódok, mint őr szinten, mint vezetői szinten. Ha nincsen az üzletben az őr és lopást észlel a vezető, hogy tudja visszanézni, hát sehogy sem. Adtak ígéretet a Hafi osztályról, hogy megoldott lesz a vissza nézés. Megoldás lett, pár üzletben és a maradék 200 x boltba meg nem.
  • Másik szabálytalanság, hogy a kamera rendszereket úgy kellene üzemeltetni, hogy ugyebár azokat 72 órára vissza menőleg lehessen visszanézni. Hát elmondom, hogy ez úgy működik, hogy minimum 1,5 hónapot vissza tudnak nézni!
  • Arról nem is beszélve, hogy egy kormányrendeletben megfogalmazták a személyes adatok kezelését! Ezt sem igazán tudták megvalósítani, kamera felvételeken nincsenek kikockázva az emberek arcai. Hogy lehet ez! Ugye bár a Német azt vallja, hogy a magyar lop! Szerintem rólunk inkább ne is ejtsünk szót, mikor eltűnik egy kamion árú! Vicces!!!!

Penny központban Alsónémediben el van rejtve a kamera szoba, persze azt csak a hülye nem tudja, hogy hol van! Belsős emberek ezt is elárulták! :) Ott vannak olyan biztonsági szolgálatos emberek, akik azért vannak ott, hogy az üzlet kameráit visszanézzék és feljegyezzék kamera szám alapján, hogy éppenséggel mit láttak és mi volt szabálytalan és mennyit álltál meg és beszélgetett, vagy éppen egy Rollikocsi az ajtó előtt van!

Üzletben dolgozó őrökről ne is beszéljünk! Nagyon sok a tanulatlan őr, akik egy kevéske kis pénzért ott vannak az üzletekbe! Normálisan nem tudnak megszólalni, ha lopás van inkább elmennek másik irányban vagy éppen elmegy WC-re, hogy ne kelljen neki intézkedni! Az üzletet meg lopják szét!

Munkabeosztásukról nem is beszélve! Nagyon sok esetben akkor nincsenek ott, mikor a forgalom megkivánja! Utána meg kamerán nézi a dolgokat, hogy mi volt és mi nem. És keményen jegyzetelnek.

Kedves őrök küllőmben szeretnek sokat időzni a raktárban és a sütő előkészítő helyiségekbe is, hogy pár falatot egyenek! Csoki, fánkok vagy éppen a megsült pékárukból! Mindezt fizetés nélkül teszi!

Halottam olyan üzletről is, ahol az Őr ki kukáza az olyan üvegeket, amiket éppenséggel nem vett vissza az üvegvisszaváltó automata, és bedobja, hogy legyen neki valami kis plusz pénze! Na mondjuk ez már nagyon szánalmas!

Munkahelyem.hu oldalról sokszor kapok e-mail értesítést a Penny Market-ról jókat nevetek rajta. Hogy az ügyvezetés nem veszi észre magát, mondjuk az csúcs! Csak a fenyegetődzések mennek. Központokba is lehetne egy kicsit ritkítani, nem az Ügyvezetőt kell elküldeni és a Régióvezetőket! Értékesítési szinten is lehetne embereket cserélni és a Területi vezetők közt is. Nagyon sok azt gondolja magáról, hogy Ő a legjobb (vicc), sokszor a boltvezető többet tud nála. És szegények nem veszik észre magukat, hogy van hová fejlődnie!

Nagyon sok mindent le lehetne írni, hogy mi megy a Penny Market háza táján!

De hát pont ezért van ez a portál, hogy itt le tudjuk írni!

Előzmény: 591028 (2822)