Békéltető Creative Commons License 2019.05.07 -1 2 18895

Megtörtént. Mondjuk a srác egész nap nem ért rá - bár szinte megállás nélkül texteltek egymásnak - , végre este jelentkezett, hogy akkor találkozna a nejemmel. Aki nem sokat habozott, már indult is. A dologra a szerelő kocsijában került sor, de a srác nem tudott elmenni valamiért. Úgyhogy a nejem hazajött és nálam teljesítette az elvárásokat, ami nagyon finomra sikerült. 

 

Azután lelkiztünk egy kicsit, hogy ez így szokatlan, meg hasonlók. Megállapodtunk, hogy ez olyasmi, mintha elmennénk egy swinger klubba és ott felszednénk valakit. Ami azért nem működne nálunk, mert - ellentétben velem - a nejem egy percig sem tűrne másik nőt a farkamon. Márpedig a swingerben nemcsak fiúk vállalkoznak, hanem csajok is vannak. Emiatt nem megyünk el swinger klubba. 

 

Szóval a srác a mi swinger partnerünk, a dolgok jelenlegi állása szerint. De körvonalazódik, hogy a nejemnek nem lenne ellenére a hármas felállás. Eljutottunk odáig, hogy talán hajlandó lenne egyszerre két palival csókolózni. Már elméletileg, ugye. A dolgot nem akarom túl spilázni, inkább hagyom a dolgokat a maguk útján menni. Egyelőre az a megállapodás, hogy ha lefekszik a sráccal, akkor velem is le fog feküdni. És fordítva.

 

Egyébként a nejem kezd mosolygós lenni, olyan kedves hozzám, mint a kapcsolatunk elején. Tetszik neki, hogy a tudtommal lehet szexuális kapcsolata, nem kell alakoskodnia, nincsenek fékek és hasonlók. És persze megduplázódott a dugások száma, mert ha eddig velem volt egy héten háromszor-négyszer, az most felszaporodott a kétszeresére. Közben meg egész nap izgatott. Alig várja, hogy elmúljon a mensije, már rohanna is a sráchoz.

Előzmény: Törölt nick (18885)