Jhzuzt Creative Commons License 2019.05.05 0 0 487

A BUDAPESTI LÉZERSZEMÉSZETI ÁLLATORVOSI
rendelőbe vittem el két mopsz kutyusom pigmentációs problémával,ami megoldható egy korrekciós műtéttel. Dr VALKER TAKÁCS LILIÁNA végezte el a kontroll vizsgálatot,és adott időpontot a műtétre. A doktornővel bódítást beszéltem meg!!! Pár hónapja Mayát egy gennyes méhgyulladással BÓDÍTÁSBAN operálták. Ők elvégezték rajta a vérvételt,ami eredménye az volt,hogy nem altatható,sőt a bódító szerekből is a gyengébbet használhatnak.
Mindezután műtét előtt kitöltöttem egy űrlapot,azon engedélyeztem a vérvételt és a bódítást. Dr FUX ATTILA az engedélyem nélkül elaltatta Mayát,akinek a szive megállt,az ujraélesztés sikertelen volt.
KI MIÉRT,HOGYAN ENGEDTE MEG FUXNAK AZ ALTATÁST??? Nem kapok rá választ.
Meggyőződésem,hogy a vérvételt meg sem csinálta,csak föl akarta számolni. Több ilyen eset olvasható Fuxról az "állatorvosaink szégyentáblája" nevű oldalon.
Egy engedély nélküli altatásban vesztettük el családtagunkat, Mayát. Én szóban és írásban is csak vérvételt és bódítást engedélyeztem,altatásról szó sem volt.

Dr VALKER TAKÁCS LILIÁNA
Dr FUX ATTILA

A SZÓ SZOROS ÉRTELMÉBEM MEGÖLTÉK A KISKUTYÁNKAT MAYÁT.

BUDAPESTI LÉZERSZEMÉSZETI ÁLLATORVOSI RENDELŐ

BUDAPEST 1194
HOFHERR ANTAL . U. 38-42

MESSZE KERÜLJÉTEK EZT A HELYET, EZ EGY FELELŐTLEN LELKIISMERETLEN BAGÁZS.
ÉN A KISLÁNYOMAT VESZTETTEM EL MAYA HALÁLÁVAL,AZ ÉLETEM KETTÉTÖRT,BELEROPPANTUNK A FELESÉGEMMEL EGYÜTT.

2018 MÁJUS 08. 10:48 AM!!!

Ebben az időpontban távozott közülünk Maya,aki az áldozata lett a kapzsiságnak,a pénzéhességnek,a lelkiismeretlen átgondolatlan orvosi beavatkozásnak. Ha FUX olyat látott volna műtét előtt,hogy nem megy bódításban,akkor is kötelessége lett volna hívni,hogy vállalom e az altatással járó kockázatot. Több orvos,köztük maga Dr Dobos András a rendelők vezetője is megerősített abban,hogy ez a piti korrekciós műtét nem igényelt altatást! EZ NEM EGY ORVOSI RENDELŐ,EZ EGY SZEDETT VEDETT CSÜRHE!!!