0n3globe Creative Commons License 2019.02.19 -1 0 640

 

Egész pontosan melyik határon szeretnéd felvenni a vízumot?

 

Én hallottam olyanokat, hogy rá lehet baszni ilyen ötletekre, gondolom te is --> https://www.bbc.com/news/blogs-trending-38804499

Itt a környéken azt mondják egy szimplának tűnő Abkhazia belépésből is lehetnek gondjaid a Georgiai hatóságokkal.

 

Nálad mi a tapasztalat enter in Artsakh/Karabakh témakörban? És Abkhazia, Oszétia Georgia felől?... utóbbi elég káoszosnak tűnik elsőre, előbbinek meg mintha lenne valami szir-szar lovéja, mint Transzdnyisztiánnak, amikor nullán voltam be akartam váltani otthon, mert nem tudtam olvasni a cirilt, de amikor mondta a váltó, hogy ez rubel, beugrott honnét is van. Nálad hogyé van a Dnyesteren Túli Rubel? :) DTR? :)

 

Csak váltják minden ilyen szakadár államban a szomszédos lovét....

 

Ugyis szombaton tartasz előadást a topicban, de vigyázz, nehogy olyan felszínes tanácsokat adj, hogy az legyen a vége, mint amikor Hutnik Karcsi bebaszva katonákat fényképezett az afrikai polgárháborúban. Jó ötletnek tűnt, gondolta, de aztán elvették a fényképezőgépét.

 

Amúgy feleslegesnek érzem a kritikádat W.L-el kapcsolatban, legalább van ez a fórum és W.L hozzászólásai viccesek voltak a Bandladesh topicban. Persze igazad van, de én pl. tök normálisnak tartom ha valami ruszki fórumon Romániát és Magyarországot egy lapon említik, ha valaki előadást tart, és a bangladeshiekről és az indiaikról azt találja mondani, hogy ugyanolyanok akkor persze sziszegek magamban, de mégis van ebben valami igazság. Egy thainak hogyan magyarázod el, hogy a cigányok, magyarok és románok különbözőek? És amúgy szerintem igaz is, tök ugyanolyanok, mégha ez neked és másnak, aki ezt a fórumot olvassa fáj. Nem tudom sajnálni őket érte.

Előzmény: csep8888 (639)