Diofa Szelleme Creative Commons License 2019.02.15 -1 0 104610

Amúgy néha én is aggódom Cam-aro, mivel unom már Tenerifét (folyton ott bacom a rezet, utoljára decemberben meg januárban 4-5 csillagos hotelben, de rémes, már február van úgyhogy) most Grand Canariara foglaltam. De olvasom hogy a Brexitre való tekintettel a románok már járatokat törölnek. Rémes. Az enyém vajon indulni fog? Már befizettem kb ezret de még nincs meg a kocsikölcsönzés, a kötlőpénz és az idei tavasz divatjának mefelelő ruhákat se vettem meg. Juj.

 

Annyira über... vagytok, főleg Te, Te akarsz engem challengelni? Viccelsz. Ráérő időmben ha jól akarom érezni magam sprotot fogok csinálni abból hogy a nyomorodon röhögjek - mert ezt érdemled és mert tényleg szórakoztatsz.

 

Macskák - hogy is volt: te élő állatokat tenyésztesz- LOL hát valszeg buknám a vevőköröm 100%-át ha döglötteket tenyésztenék. Akkora egy mar..a vagy. 12 évem volt itt, legnagyobb válsában jöttem ki a semmire. Ami az adózást illeti az összes angolt körülöttünk megkérdeztük. Hobby tenyésztés nem adózik mert nem regisztrál (=sokkal alacsonyabb árak, magas költség, sok befektetett munka -nem Mo, itt ez igy megy), menj haza ha nem érted, mi pont úgy csináljuk ahogy az angolok, szimplán adminisztrációs akadályok miatt nem lehet máshogy, de úgyis túl egyszerű vagy hogy értsed. A hobby és a hivatalos egy világ külünbség (és komoly, kb 4x-es árkülönbség is). Mi nem hajtunk rá mert hogy tényleg hobbi, én simán (és igen kényelemsen, 0 munkával is megélek  a férjem fizetéséből - ja bocs, ő diplomás ezer év tapasztalattal - tanultál volna kis epehógyag, nálad én is ezerszer képzetebb vagyok, de nem ez a lényeg- hanem hogy még a szakmádban is gyenge vagy- a szád tornáztatása helyett tán képezni kéne magad, nem?)

 

Ami engem illet: a macskáim 4/5-éd tavaly összel visszajáró vevők vitték el.= egy alapvetően ellenséges, gyanakvó környzetben is, k.kemény munkával (és igen sok lóvé befektetésével) überelni tudtam az  angol tenyésztőket és az angol vevők lojalitását vs. hazai.

 

Sirj még egy kicsit és jelzőzz, hadd röhögjünk mig megfulladsz az epétől. Kb