cav004 Creative Commons License 2019.02.12 0 0 6553

Sziasztok!

 

Raja Ampatról kérdeznék. Ha szeretnénk egy kicsit erdős területen körülnézni, akkor Gam szigete megfelelő lehet vagy Waiego-n érdemesebb inkább? Kértem ajánlatot a Mayalibit Bay-re, de nagyon el vannak szállva az árak, ezért próbálnánk olcsóbban megoldani. Pedig az nagyon tetszene, de 2 nap 1 éj 5.700.000 IDR/fő. Igaz, hogy van benne minden: vízesésben fürdés, horgászat, madárles, éjszakai túra. 

Eddig Arboreken és Kri-n töltenénk el pár napot utána gondoltam Gam-re átmenni 3 napra, kicsit besétálni az erdőbe, ugyan azon az úton vissza. 

Másik kérdésem, hogy visszafelé a Sorong-Manado repülőt akár aznap is meg tudjuk venni? Még nem tudjuk pontosan mennyi időt töltenénk Raja Ampaton, ha nem drágább az utolsó pillanatban megvenni a repülőjegyet, akkor maradnánk ameddig van pénzünk. :)

Egyébként a terv az, hogy Sulawesin megnézzünk Tanatoraját, majd Raja Ampat 13-15 nap, aztán Észak Sulwesin Tomohon, Tangkoko esetleg Lembeh, de az már valószínűleg nem fog beleférni. Esetleg maradjunk több napot a Tangkoko Nemzeti Parkban, és túrázzunk ott?

Köszi!