Törölt nick Creative Commons License 2019.01.27 0 2 95966

1. A szaksuliban aki CIN-t mondott, kapott két nagy elégtelent.

Előttünk lévő évfolyamokban állítólag visszakézből taslit is!..

... az már nálunk nem volt divat, de biztos, hogy az instant bukással fenyegető elégetelenek helyett páran inkább azt kérték volna!!

 

2. Ezzel nem csak az a baj, hogy mekkora, meg mi van a forrasztással (ezer+1 baj, pl meglágyul a pvc szigetelés, visszahúzódik, stb), hanem az is, hogy mivel szigeteled?

 

Talán a minőségi gyantás zsugorcsövet el lehetne fogadni, (bár mi a biztosíték, hogy nem csúszik le ha kicsit megmelegszik majd pl 39foban augusztusban?)...tegyük fel szuperül megcsináltad....de  miben jobb egy ilyen cirkusz, mint bedugni a kész kötőelembe a vezetéket és hurrá?

 

3. Egyébként pedig ez a kötés mechanikailag már most rosszabb, mint egy minőségi rugós kötőelem, mert amkor megtekerted mint állat(azt meg muszáj ,hogy szorosan érintkezzen), meggyötörte az anyagot.

 

4. Gyakran ezek a leforrrasztott szarok tőben törnek el, ha szorgalmasan túltekerik, szinte biztos.

 Egyszeűen az "első kis kanyar" b. felénél elpattan a megöregedett meggyengült réz, aztán persze nagyobb teljesítéménynél  leég ez is, mert hol érintkezik , hol nem, odaheged, elenged, végül előbbutóbb leég a mindenség, jó ha a lakás vagy ház nem.

 

 

Előzmény: majkel (95953)