Törölt nick Creative Commons License 2019.01.20 0 0 79245

http://godolloihirek.hu/cikkek/2019/01/17/sport/roplabda-meccs-helyett-ismet-a-viz-volt-az-ur

 

"Negyven napon belül másodszor fordult elő, hogy nem tudták lejátszani a Gödöllői RC – TFSE NB I. Ligás női röplabda mérkőzést..."

 

Igen, ez az időjáráson és a csarnokon is múlt. Még gondolkoztam is, hogy elinduljak-e otthonról. Aztán mégis nekivágtam az útnak, jót sétáltam. Sok kedves és mosolygós röplabdás lánnyal is találkoztam, így egy percig sem volt bennem harag, hogy elmaradt a meccs! :) 

 

"Elég, ha csak a Lidl-áruház mostani helyét, a Táncsics Mihály úti sporttelepet, vagy a LEAR melletti területet említjük. Legutóbb pedig az egykori belvárosi teniszpálya helyét szemelték ki erre a célra. Majd a közbeszerzés során kiderült: vagy nincs érdeklődő kivitelező, vagy nagyon drágán építene. Ebből eredően a sportcsarnok-építés egyelőre lekerült az önkormányzat napirendjéről."

 

Igen, ez nem könnyű dolog. Mégis, ha már Gémesi György beígérte, akkor biztos meg is fog valósulni. Csak egy kérdés van. Mikor? De azért azt szeretném, ha az önkormányzat újragondolná az ügyet, mert ez égetően fontos lenne a városnak!

 

"Adott viszont a városvezetés egy telket a helyi röplabda klubnak.  A Táncsics Mihály útról megközelíthető helyszínt nem mindenki fogadta kitörő örömmel. Ettől függetlenül elindultak a tervezési és engedélyezési folyamatok. Az építkezés azonban még nem."

 

Van jövőkép! Kivárjuk! ;)

Előzmény: Törölt nick (79243)