Ulanbator8 Creative Commons License 2019.01.16 0 0 37004

Car-őr, Moshi Moshi: ok, köszönöm. Tehát egyetlen gyári gomb egyszeri hosszan nyomása az azonosítás. Ha azt illetéktelen megtudta, akkor lehet vinni car-őrhöz, s átrakják másikra? Ok, ezt majd szóban megkérdem tőlük.

 

pacsepa: köszönöm, ez érdekes/hasznos info. Eszerint egy ilyen model a Blue16-hoz is köthető? Pozíciólekérés, riasztás esetén meghatrozott szám hívása, távleállítás - ezek a funkciók megnnek? Blue16 is hozzárakja, vagy másik műhelybe kell vinni? Mi az ajánlott modul nevel? Mi a helyzet zavarás / térerő hiány esetén? Car-őr-nél olvasom, ezt meg tudja különböztetni. Ha térerő hiány esetén nem zaklat, az jó. Ha GSM zavarás van, akkor viszont csak akkor küldi el a pozíciót vagy indítja a hívás, ha ismét lesz - ha lesz egyáltalán - jel újból?

 

Janimano: keyless-el használom. Pontosítok: ki tudok szállni az autóból zsebemben a kulccsal úgy, hogy nem élesedik a rendszer. Ha távirányítóval lezárom a központi zárat, azt veszi gyújtáslevételnek, akkor élesedik a rendszer, ez így jó. A baj akkor van, ha  elmarad a távirányítós zárás (ekkor egyébként kb 5 perc után a kocsi magától veszi le a gyújtást, s akkor élesedik a Cerberos. A baj akkor van, ha ebben az 5 percben van baj.)