asztalosistvan2 Creative Commons License 2019.01.12 0 0 12919

Sziasztok kedves forumtarsak! Iden januarban ujra Dubai lesz az uticel jan 26 - 31 kozott (igazabol jan 31 ejjel indulunk majd haza). Volna par kerdesem (atfutottam jopar hozzaszolast de nem kaptam valaszt). 

1. Tourist SIM kartya erdekelne. Nezem, eleg borsos arat tettek nekik a tavajhoz kepest. Van valami javaslatotok? 

2. Ugye a Dubai Eye-t nem adtak at idenre sem?

3. Voltunk mar Burj al Arab Public Beach-en, JBR es Marina beach-eken. Esetleg tudtok ajanlani egyeb tengerpartot is? Mondjuk a Kite es a La Mer amiket nem probaltunk de feltetelezem vannak masok is. Nektek melyik tetszett a legjobban?

4. El szeretnenk jutni (Ujra az ATANA hotelben leszunk) Abu Dhabi-ba. Kerdes : erdemes lenne utazasi irodan keresztul foglalni egesz napos turat vagy jobban jarunk ha busszal vagy esetleg taxival jutunk be?

5. Abu Dhabi-ba milyen fontos latvanyossag lenne? Tudok a mecsetrol, gondolom idoben ajanlott interneten megvasarolni a jegyet...

6. HA NEM foglalok helyet a Wizz Air-nel... tenyleg csak 48 oraval visszaindulas elott engedi hogy csinaljak checkin-t? Ha igen...kotelezo kinyomtatni pl a hotelnel vagy eleg ha telefonrol mutatom majd a repteren a dolgokat? Tavaj pl mintha valakit nem engedtek volna felulni gepre mivel nem volt kinyomtatva a jegy visszafele...

7. Szeretnenk hajoturat is ezuttal...mintha Dhew Cruise remlene a tavajrol ilyen teren. Volna esetleg valami otletetek? 

8. Este hol lehet/erdemes setalni? A Dubai City Walk az nem jott be annyira a tavaj...JBR es Marina-n kivul lenne mas javaslat is vajon? A Gold Souk se tetszett annyira mivel nagyon inszisztensek voltak az eladok (pont mint Egyiptomban)

NAGYON szepen koszonom esetleges valaszaitok!