Mt. Yuhan Creative Commons License 2019.01.11 -2 1 16964

Sziasztok!

 

Nem igazán követem a sorozatot, de van, aki nézi a környezetemben, szóval nem mindig tudom elkerülni. És van egy-pár dolog, ami zavar.

Azt szeretném megkérdezni, hogy szerintetek a karakterek nagy része miből él a sorozatban? Mert a legtöbbjük nem dolgozik, sőt még ki is van hangsúlyozva, hogy munkanélküliek.

Ott van a Joe-féle albi, közülük tudtommal csak Joe meg a dagifejű dolgozik egy műhelyben, vagyis dolgozna, mert az örök sóhajtozót lecsukták, és már a "HOLVANAGYEREKEM" Karcsi sem melózik náluk. Szóval a dagi akkor most egyedül viszi az autószerelő műhelyt? (Mondjuk mintha lett volna olyan, hogy a rendőrség lezárta a helyet) Ráadásul ő dupla összeg rezsit meg bérleti díjat fizet, merthogy elvileg a fogyatékos Lalinak is mindenét ő állja. Szóval most akkor ők miből élnek?

Aztán vannak akik megnyitották a klubot. Nekik miből volt annyi? Evelin az apjától kért kölcsön? De a bájgúnár meg a labdakontyos bűnöző fejű arc? Hisz most derült ki, hogy nincs 5 milkája sem, pedig azt gondolná az ember, hogy aki egy ilyen helyet üzemeltet, annak azért van pénze.

És a hajó? A Milán gyerek bohóckodott még a jó múltkor futárként, de abból fenn tudják tartani az egész hóbelebancot? Vagy ott csak a fűtést kell fizetni, mert ugye csak arról volt szó, de akkor is csak a baba-konfliktus miatt, amúgy az írók szarnak az ilyenekre, mint bérleti díj pl., mert gondolom egy hajós em dekkolhat csakúgy ingyen egy kikötőben. Vagy azért van kint a Szent Béci-portré a falon, mint oltárkép, mert ő lenn a jóságos mecénás, aki fizet nekik mindent? De akkor miért rínak folyamatában, hogy nincs pénzük? Meghát a Béla karaktere elég hülye, de azért ennyire nem az. 

Az is vicc, hogy neki van egy villája, de ő inkább egy társasházban lakik az újdonsült ribijének a bolondériája miatt. A villa meg közben az ingyenélők gyűjtőhelye lett. Azért gondolom azt elvárja azért az a marha, hogy rezsit ők fizessék, meg valamit azért bérleti díj gyanánt is. De pl a fanyarpofa csajnak (Joe rokona) semmi pénze, vett kétezerért egy farmert és oda lett minden pénze. Bp-n tényleg vannak ilyen villák, ahová csakúgy be lehet furakodni? LOL