Zoom Creative Commons License 2019.01.06 0 0 17151

Nekünk pont ilyen porszívónk van (Electrolux ESC63EB) ami x év "ipari" felhasználása után kezd kimúlni. Iparit mondtam, mert a feleségem nagyon sokat használja. :)

Szerintem nagyon jó kis porszívó. Supercyclon rendszerű porzsák nélküli technológiája jól működik, szépen összeszedi a sok port, nem engedi ki a levegőbe. Nagyon nagy előnye, hogy mosható a porgyűjtő tartálya! Ez azt jelenti, hogy annyira jól szétszedhető ezáltal teljesen kitisztítható, hogy utána olyan lesz, mint ha új lenne.

Ez már a 3. supercyclon-s electrolux porszívónk. Mindhárom gép "elkopott" a sok használattól. Más szóval leharcolódott. Minden része. Legfőképp a tisztítófej. A mostaninak a szívóteljesítménye rogyott meg valamiért. Ezenkívül a visszacsévélő része nem akad meg, hanem állandóan vissza akarja húzni a drótot. Szóval sok kicsi probléma. Bár a szívóhatás-csökkenés miatt most mi is gondolkodunk egy újban.

 

Most lehet, hogy ki kellene próbálnunk egy új márkát, és egy új rendszert. Az itt ajánlott Hoover XP81_XP25011 porszívóval szemezgetünk. Ez ugyebár már multiciklonos technológia, kicsivel nagyobb teljesítmény, és ami miatt váltanánk, az az, hogy 4A minőségosztályú!

 

Kérdésem a következő lenne: Ennek is szétszedhető a portartálya, és kimosható? Voltunk a MediaMarkt áruházban, ahol természetesen az eladó nem értett hozzá, így érdemi választ nem kaptunk.

Előzmény: Fishor (17134)