rizsa79 Creative Commons License 2018.12.29 0 0 6926

Én úgy gondolom, hogy a legtöbb olvasó itt nem szőrszálhasogató, főleg a régi fórumozók, akik ismerhetnek engem a régi időkből.

 

A véleményed leírhatod, csak éppen legyen már valami köze a valósághoz, ha nem túl nagy kérés! Nyilván elsősorban olyanok írnak ide, akiknek pont hogy nincs pénze a pszichiáter drága kanapéján hetente (többször) üldögélni. Én történetesen egy évben kétszer-háromszor jutok el a dokimhoz, és a közben lévő időt is át kell valahogy vészelni, urambocsá' elfogadható életet élni. Sajnálom, ha nálad némely dolog kiveri a biztosítékot, de nem te fogod eldönteni, hogy ki miről írhat (ha egyébként betartja az írott és íratlan szabályokat).

Ezt a betegezést meg szerintem elméletileg se emlegesd, mert nem az alapján kell megítélni itt valakit, hogy "beteg". Ha az időjárást jelenteném, akkor se hinnéd el, hogy esik a hó, mert egy "beteg" mondja? Szerintem ezt gondold át még egyszer!

Sajnos az a te problémád, ha egyoldalúnak és negatívnak ítéled a férjemről lerajzolt képet. Figyelmesebben kéne olvasnod, hiszen sok helyen leírtam az erősségeit, és hogy én mit hibáztam! Vagy éppen azt, ahol egyikünk se hibás bizonyos külső körülmények miatt.

Előzmény: Törölt nick (6919)