Törölt nick Creative Commons License 2018.12.17 0 0 106191

Történelmet írt a magyar sorozat

 

Nem, kivételesen nem a Szomszédok írta a történelmet, bár vele nyitnak, hisz ez az alfa és az omega.

Azt viszont bírom, hogy csak a hard core rajongóknak van meg, hogy Oli sokkal nagyobb gáz, mint ahogy még a cikből is kinéz, hiszen bevallja Julinak, hogy kvázi megélhetésileg játsza a buzit, mert fodrászként ez jól jön*, sőt, ugye Vicacicával is....

(egyébként a 200 első randi meg ebben tényleg meglepően bevállalós, gondolkodtam is rajta, hogy hogy még nem tüntetnek ellene abban az országban, ahol hatalmas anyázós hullámot indított el egy semmitmondó, a közhelyeket másként akarom bemutatni közhelyes, de magyarokat, sőt úgy általában a magyar nem alázó reklám (Telekom, mi a magyar)

 

*az csak most ködlött fel, hogy Fruzsiban a Mesti menyire nem alkotott egyedit, mert bár a nőies fiú fodrász az igazi közhely, azért Fruzsi figurája Oli után nem annyira új, nem?  Gondoljatok bele: pasit sose látunk mellette (a vőlegénye olyan, mint Columbo felesége vagy van, van nincs vagy nem is pasi, hanem nő), ellenben meglepően FÉRFIAS a viselkedése. Szivar, fokhagyma... még néhány fingós-böfögős poén, és totál Oli ellentettjét szemlélhetnénk.... Ahogy Oli, úgy ő sem érdeklődik aktívan a saját neme iránt, annyira merész és társadalmi nem volt a Mesti (holott a leszbikus megnyilvánulásokat szerintem a nagyközönség ezerszer jobban veszi, mint a pasikat egymás közt, tehát lehet még be is jött volna néhány nézőnek, ha megtapizza és lesmárolja Antóniát, aki ez után elköltözik Tsók századostól hozzá... vagy még Vicát is megörökölhette volna Fruzsi Oli után)