szervezkedő Creative Commons License 2018.12.17 -5 2 36221

Ne irigykedj. Nem tudom mi a jobb, Magyarországon forralt borozni hólapátolás után a meleg szobában vagy Montenegróban "etetni" a betonkeverőt!?!?! 

 

Ahogy szoktam írni, ilyenkor nagy szerencse kell kifogni a jó időt, annak aki csak pár napra szalad le. A héten volt ESŐ is, tehát ESŐ, nem esőcske! Ömlött!  Aki nem tudott úszni, az már nem él! :-)))) Turisták sincsenek látványosan.

 

 

Turistaként nem tudom mit csinálnék ekkora zuhiban. Félig meddig már helyiként, berendeltek telefonon a falu laboratóriumába ahol az ilyen esős napokat a 2018/19 szezon vakcináinak előallítására használja fel, Miroslav a vezető "biokémikus". Megkaptam én is az enyémet, tegnap az ismétlődő adag is megérkezett. A jövő júniusban aktuális, fosás-hányás elleni "ampullát" is tegnap hozták meg. :-D

A labor és a délelőtt 10órási felöntés előkészületei!

:-D)))

 

A mandarint szezon kezd végéhez érni. Már picit emelkedett az ára is, de mennyei édes ilyenkor. Árulják a narancsot is már páran, ami szerintem még nem az igazi és már jó a fortunella is. Kivi is éretlen még, de már az is kapható! 

Előzmény: öreghondás (36220)