Draganovic Creative Commons License 2018.12.11 0 0 25590

EPS lépésálló -val töltjük ki akkor a gerendák közét síkba ,azt én is be tudom szabni nem kíván "szakembert" és súlyban a legkönnyebb .

 

Padlástér beépítés már tervezőnél van ,kijött felmérni a házat,régi tervrajzon méteres gerenda kiosztás van,felmentünk a padlásra,szemre is aztán lemérte 60 cm-es kiosztásba rakták az e gerendákat.

 

Előző vita tárgya gáz pince vagy akárhova is gázcirkó ,a tervező kapásból mondta hogy tetőtérbe legyen a helye ,így kéményt is alig kell építeni neki méterbe. Pince legyen tároló oda ritkábban megy az ember ,meg ha télen van valami a kazánnal jobb ha házon belül van ,így nem kell kimenni a hidegbe és le a pincébe.

 

Tetőtér nem kell engedély ha nem változik a légköbméter ha síkablakokat építünk be ha nem nyúlunk az E gerendákhoz és a szarufákhoz ,szarufák kérdéses mert egy kettőt cserélni kéne ..... egy helyen van két E gerenda egymástól 1.50 -re ,mert ott az eredeti ház külső fala van ( mert 86-ban bővítve lett ,az akkori teraszt szobának) ott mehetne fel a lépcső ez a helység lesz a konyha nappali ami olyan 35 -40 nm2 lesz egyben .

 

Ha egy két szarufát kell cserélni vagy papucsolni azért nem fogom bejelenteni ,nem látja senki ......várom az ácsot majd az felméri .  

Előzmény: qwertz77 (25589)