www.octinfo.com Creative Commons License 2018.12.10 0 0 17113

Sziasztok.

 

Megvettem ma a második Electrolux EEG44IGM-et. Az elsőnek ingadozott a motorfordulata már a rövid kipróbálós tesztnél is, ezért visszavittem. Most megint leárazták az Electrolux gépeket így ismét vettem egyet.

Ennek meg egy konstans búgás hallatszik a viszonylag halk motorhang mellett. A másikon nem volt ilyen. Olyan hang mint pl. a régi neonlámpák esetében is hallható. Motorfordulattal nem függ össze, csak terhelésre erősödik kicsit (pl. rászívja magát a szőnyegre vagy ilyesmi).

Távvezeték végén a trafóállomásnál hallatszik még hasonló hang.

 

Ez nem hiszem, hogy normális.

 

Van valakinek ilyen tapasztalata Electrolux géppel? El nem tudom képzelni hogy egy Ultra Silencer mitől lenne csendes, ha normális üzemben ez a búgás folyamatosan hallatszana. Ez a nem csendes EEG44IGM se tudja maximális teljesítményen sem elnyomni, hát még egy szándékosan csendesre tervezett gép...

 

Ez a márka ilyen sz.r?

 

Gondolkodom, hogy elhozok egy Miele C1-et, az most 40.700 Ft 48e helyett. És az asszony még velem veszekszik, hogy milyen sok 40 pénz egy porszívóért...

Vagy a C1 mint belépő modell, hasonló meglepetésekkel vár majd? Azt nem is tudom visszavinni, mert ez az ár webshopon nem érvényes, ott 48e a C1.