satzowlee Creative Commons License 2018.12.09 0 0 165525

Ez igen!--amúgy a szervíznek igazat adok, amit Te műveltél itt, azt nem lehet simán egy akármilyen pénzösszegben kifejezni!

Vízhatlanság?-azért szeretem a WR-órákat, mert kisebb az esélye annak, hogy párát kapjon a szerkezet, lehaljon a számlap.

Bevallom, kölyök-koromban jól esett látni, hogy rám-rámfigyeltek a strandon, mert óra volt a kezemen, de ma már bármelyik strandon, welness-hotelben att van a falon egy karCóra, meggyőződésem tehát, hogy 60-70%-ban csupán azért fürcsizünk az óránkkal, hoy-talán CSAK magunknak- villantsunk egy kicsit...

Tisztán emlékszem, hogy '85-ben hozzámkerült egy(OFF) Prim Sport, a Fekete-tengeren is meguszikáltattam, igazán semmi bajom  sem volt vele, aztán odaadtam Édesanyámnak, most 2-3-éve került vissza hozzám, mert már nem használta. És láss csodát, az óra keményebb külső ösztönzéssel sem akart elindulni, amikor szétkaptam, egy-és csakis egy fogaskerék volt elég komolyan lekorrodálva, sikerült úgy-ahogy a rozsdát levakarnom, az óra működik.

 

A hátlapon vmi "zkouseno za 4 AT"-ír, ezek után nem értettem meg, hogy miért nem látom-de még a helyét sem!- tömítésnek-tömítéseknek sem a kilincsen, sem a korona belsejében.

Közben átesett némi kozmetikán és továbbra is egyik kedvencem. Természetesen nem strandoltatom, nem én egyiket sem.

 

Előzmény: APT (165523)