bckm. Creative Commons License 2018.12.08 0 3 19797

Hali!

Hú  nagyon rég jártam itt. Most viszont ismét sikerült pár napot eltöltenem Jordániában. Hát ami nem változott az az emberek hihetetlen barátságossága és a vendégszeretete. Viszont a szemét helyzet az változott és sajnos nem jó irányba:( Megdöbbentö hogy mennyi van a tengerben a víz alatt is. Ami a halak mennyiségéről sajnos nem nagyon mondható el.

A látnivalók viszont még mindíg fantasztikusak.

Lejjebb olvastam konnektor kérdéseket. A legtöbb helyen már megvannak "erőszakolva" úgyhogy gond nélkül belepasszolnak a mi dugaszaink. Viszont elosztót szerintem érdemes vinni mert nem mindíg elég a dugalj. Átalakítót is láttam a boltokban nem drágán.

Ha valaki be meri vállalni nyugodtan el lehet indulni szállásfoglalás nélkül, elég csinos összeget meg lehet spórolni a szállásfoglaló oldalak áraihoz képest.

Itt az oldalon  találtam Obeid campingjének elérhetőségét, vannak akik reklámnak mondják az ilyen hozzászólásokat. Ami tképpen igaz is lehet. Most kipróbáltam, és örülök hogy reklámozta valaki. Egy nagyon korrekt vendégszerető ember és ez igaz a családjára is. A camping pedig tényleg jól felszerelt és tiszta.

A Közlekedés olyan amilyen. De igazából még egy koccanást sem láttam. Vannak ennél sokkal de sokkal gázabb közlekedésű helyek.

A kaják még mindíg nagyon jók főleg a kis családi vedéglőkben.

Ha van kérdés segítek szívesen:)